Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg csak a külföld jelent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a külföld jelent arra megoldást, hogy nyíltan együtt lehessünk és normális életet éljünk?

Figyelt kérdés
A kérdés nyitott, a magyar társadalom miért ilyen elmaradott?
2017. okt. 14. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Itt is tök jól el lehet lenni, attól függ az ország melyik pontján élsz, mit dolgozol, hogyan akarsz szórakozni.

Belváros nagyon nyitott.

2017. okt. 14. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Nem, a külföld sem. Esetleg csak Svédország.
2017. okt. 14. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Hollandia, Nagy-Britannia, Spanyolország, Franciaország-Párizs, Brüssel-Belgium, Berlin-Hamburg-Németország, Milánó-Róma-Olaszország, annyi meleg ismerősöm van mint csillag az égen, pont lexarják hogy meleg, leszbi, transz vagy homo vagy...Bárhol élhetsz!
2017. okt. 14. 21:57
 4/5 Béla211 ***** válasza:
85%

Amúgy tapasztalatom szerint itt Magyarországon is lehet együtt élni férfival akár kis városban is.

Csak nem kell kézen fogva sétálni az utcán meg csókolózni. akkor nem köpködnek a szemedbe. Csak a hátad mögött pletykálnak.

Mert végre van valami újdonság:D

Nyíltan senki nem ,mer neked támadni vagy rá kérdezni.

Igazából arra jöttem rá ,hogy sokszor bennünk van rengeteg gátlás és nem olyan vészes a helyzet Magyarországon mint ahogy azt sokszor gondolnánk.Hozzá teszem azért többet is kell tenned ,hogy erőre jussál ,hogy lássák jól dolgozol és kár lenne csak azért vissza húzni mert meleg. Persze 2008 ban rosszabb volt a helyzet mert rosszabb volt a megélhetés és akkor jobban felerősödnek a szélsőségek.Persze lehet ,hogy szerencsés vagyok.De én ezt bevállaltam és bejött és pletykán kívül más bajom nem eset eddig soha.

2017. okt. 15. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Ezt inkább a média torz képe miatt gondolják sokan így. Homofóbia ugyan úgy jelen van nyugaton is.

Itthon is igaz az hogy egy városban nem igazán foglalkoznak azzal hogy kivel laksz. Pesten a belvárosban meg pláne nem. Vannak meleg szórakozóhelyek, szaunák, éttermek, kávézók stb.

2017. okt. 15. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!