Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket nem zavarnak a társada...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarnak a társadalom által kiosztott férfi női viselkedési minták illetve elvárt szerepek? Én egy fiú vagyok és engem rendkívül zavar hogy egy erős állatnak várnak el, akinek acélból van a szíve és sírni sem tud.25f/hetero/meleg barát

Figyelt kérdés
És akkor jön egy szerelő, aki hozzámvágja a kalapácsot és megmondja apámnak milyen egy szar vagyok meg hogy lehet ilyen egy férfi... nem is vagyok férfi hosz a focit sem szeretem.... persze a szerelőt apám kerítette mert nem volt más és nagyon gyorsan kellett mert ömlött a víz... de ez annyira beütöt :( most nekem miért kell eljátszanom valami szerepet? Nem vagyok meleg, de inkább barátkozom melegekkel, mert a melegek legalább nem várnak el tőlem ilyet.
2017. okt. 13. 20:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
7%

Na, akkor megpróbálom elmagyarázni.

A hímek szerepe a kétnemű állatok között általában az, hogy az örökítőanyagukat minél több nőstény számára eljuttassák.

Emlősök, de esetünkben a főemlősöknél családok vannak, ahol a hímek szerepe nem csak a szexben jelentkezik, hanem abban is, hogy képesek megvédeni a családjukat.

Ehhez nem feltétlenül kell okosnak vagy intelligensnek lenni, elég, ha dominanciával vagy megfélemlítéssel operálnak. Ezért van az, hogy vonzódnak a „rosszfiúkra”, mert az ő önértékelésük stabilnak tűnik, és úgy látszik, hogy a családjukat is meg tudnák védeni.

Emellett persze az is jelentkezik, hogy mivel az ilyen „rossz fiúk” amúgy is vonzóak, ezért a nekik bedőlő nők a génjeik továbbörökítésére is jó esélyeket kapnak.

Persze a magabiztosság nem csak a gyökereknek adatik meg. Másik részről ott vannak azok a határozott, asszertív emberek, akik pontosan ismerik a képességeiket és a céljaikat, és aszerint haladnak az életben.

Nem hódolnak be minden helyzetben, de nem is rohannak fejjel az ellenségbe.

Ők azok a dörgő hangú „lovagok”, akiktől síkosodik a bugyi, és akik normális esetben a férfiasságot jelképezik, és emiatt sikeresek a génjeik továbbadásában.

Márpedig az élet erről szól: a gének továbbörökítéséről.

Szóval a férfiasságot nem te vagy én határozom meg, hanem a természetes szelekció.

Ha te képes leszel elcsábítani egy nőt, és ő hajlandó lesz gyereket vállalni veled, akkor a génállományod továbböröklődik.

Ha pedig nem, mert alkalmatlannak tartanak arra, hogy megvédd az egzisztenciádat, a családodat, mert egy nyúl vagy, akkor a génállományod egyszerűen a kukába kerül, és kész.

Úgyhogy felőlem úgy sajnálhatod magadat, amiért nem tudsz egy kalapácsot felemelni, ahogy szeretnéd, meg duzzoghatsz, hogy a rád erőltetett férfi szerepeknek nem vagy hajlandó megfelelni, de ha nem találsz olyan nőt, aki hajlandó kihordani a gyerekedet, akkor egy genetikai zsákutca vagy, és ennyi.

Ezzel nincs semmi baj, sok hulladék keletkezik az evolúció során.

2017. okt. 14. 02:00
 22/30 anonim ***** válasza:
89%

Hú,utolsó,mert aztán akik csak úgy potyogtatják a gyereket a semmire,semmi iskolai végzettségre ők aztán baromi életképesek:D

Maradjunk annyiban,hogy a modern világban semmit nem számít az,hogy ki milyen erős,vagy milyen szerszámokhoz ért.

Ezért vannak mesterségek.

Egy havi 1 milliót kereső programozónak miért kellene autót szerelni?

Másrészt rengeteg tudós,aki adott a világnak valamit gyermektelen volt.

Nem nevezném őket hulladéknak vagy zsákutcának.

Én nem akarok gyereket soha!

Egy életem van,mint akárkinek,aki 10 gyereket is létre hozhat,és mit ér vele?

Semmit..

Az élet értelme,hogy élvezd,ne pedig egy evolúció által programozott ösztönlény légy.

Én már 10-en évesen tudtam,hogy aki gyereket vállal az egy bocs a kifejezésért,de "lúzer".

Feláldozza az egyetlen életért másért.

Mégis mi ez,ha nem ostobaság?

2017. okt. 14. 02:13
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Meg fogsz lepődni, de bizony, azok alkotják a fajunk gerincét, akik potyogtatják az utódokat! Nélkülük a feltalálók mögött nem lenne olyan gazdaság, ami lehetővé tenné számukra a hozzáférést azokhoz az eszközökhöz, amikkel dolgoznak.

Valóban, nem kell manapság már az autókhoz érteni, de még mindig vonzóbb, és evolúciósan hasznosabb egy olyan férfi, akinek némi fizikuma is van, mint akinek nincs. Pont a női ösztönök miatt.

Hogy te nem akarsz gyereket vállalni, az a te dolgod. Ugyanis így legfeljebb a gazdaságunkat kiszolgáló és a termékeinket fogyasztó személy leszel, de a génállományod tovább nem öröklődik. Ergo: egy genetikai zsákutca vagy. :D

Magyarul te vagy a lúzer, mert ha a fajunk olyan egyedekből állna csak, mint te, már nem léteznénk. :D

Nem nézem le a feltalálókat és tudósokat! Nekik is megvan a szerepük a társadalomban, és a részükről el is végezték annyival, hogy segítették a túlélésünket. Ennyi.

2017. okt. 14. 02:27
 24/30 anonim ***** válasza:
89%

Hát szerintem meg az a "nyertes",aki kicselezi az evolúciót.

Engem ne használjon egy természet feletti erő eszközként.

Onnantól,hogy megszülettem magam rendelkezek a sorsomról.

Egy biztos,hogy egyszer meghalok.

Totál mindegy,hogy lett e gyerekem vagy sem.

A lényeg,hogy hogyan éltem.

Erre szokták mondani,hogy az élet egy ajándék.

Amúgy meg fajok jönnek,mennek eltűnnek.

Egyszer az emberiség is ki fog halni,és nem én fogok ezt megakadályozni,senki sem tudja.

Max azért van értelme mondjuk minél több dolgot megtanulni,hogy ne kelljen fizetned érte,de ha sok pénzed van,minek pocsékold az időt ilyen dolgokra?

2017. okt. 14. 02:37
 25/30 anonim ***** válasza:
90%

Az átlag embernek a gyerek lemondással jár.

De mi értelme fenntartani egy ilyen körforgást,ha senki sem élvezi az életet,hanem mindenki csak áldozat benne?

Engem totál nem érdekel,hogy a génállományommal mi lesz.

Valószínűleg valamelyik rokonoméval elég hasonló.

És az én gyerekem sem lenne az én teljes másom.

Rengeteg olyat látsz,ahol a gyerekek totál nem hasonlítanak a szülőkre,mintha a postástól lennének.

2017. okt. 14. 02:41
 26/30 anonim ***** válasza:
85%

Ha valaha is gyereket szeretnék,akkor is örökbe fogadnék,ezt mindig is így gondoltam.

Amúgy is van már egy gyerekem,a kutyám.

Nekem ő a kisbabám:)És tőle feltétlen szeretet kapok.

2017. okt. 14. 02:43
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Na, ti vagytok azok, akik célja a rendszer kiszolgálása. Fogyasztók vagytok a gazdasági rendszerben, ti adtok megélhetést azoknak, akik a génállományukat majd továbbörökítik.

Nem érdekel benneteket, mert az ember már túlnépesedett. Ti vagytok a természet áldozatai, miközben azt hiszitek, hogy csak magatokért, meg a boldogságotokért éltek.

Pedig ez nem így van. A rendszer fogaskerekei vagytok, csak épp utód nélkül tűntök el. :)

2017. okt. 14. 02:49
 28/30 A kérdező kommentje:

"Szóval a férfiasságot nem te vagy én határozom meg, hanem a természetes szelekció. "

Nem. A férfiasság mikéntjét az aktuális társadalmi norma kiálltja ki! Volt idő amikor rózsaszín szoknyás lovagként lehetett nőd, mert ez volt a norma, volt amikor a férfiak sminkelték magukat és parókát hordtak és ez volt a szép. ennek semmi köze a genetikához. Mellesleg eléggé materialista és evolucionista megközelítés ez. Az életet nem lehet egy tankonyv szerint élni, ami telivan sok sebből vérző ELMÉLETEKKEL., Bezony ám, maga Charles Darwin írja a könyve első oldalán hogy az evolúciója csupán elmélet. de ez mellékes. nem hiszem hogy az normális ha az életet ez alapján éled. Mivel mi emberek pont azért vagyunk emberek mert kiemelkedtünk az állatok világából. Te ha megkívánsz egy nőt az utcán nem jelölöd körbe és nem hágod meg gondolom... viszont én nem fogok magam ellen tenni, nem fogok felvenni olyan viselkedéseket amik nem engem tükröznek. Én az önmegvalósításban hiszek. Nekem pl a gyerek nem okozna lemondás és áldozatot, pont önmegvalósítást hozna felnevelni egy gyermeket, egy nosmális nyitott emberkét, az lenne a mesterművem.

2017. okt. 14. 10:09
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

Utód nélkül?

Te ismered az üknagyapádat,nagyanyádat?

Nem hinném.

Szerintem meg te vagy a rendszer fogaskereke.

Teljesíted a "kötelezőt",és mellette elfelejtesz élni.

A legtöbben amúgy sem azért vállalnak gyereket,mert annyira tovább akarják örökíteni a nagyszerű génjeiket,hanem mert a többség is ezt csinálja,így nem akarnak kilógni a sorból,vagy szimplán nem tölti ki más az életüket.

2017. okt. 14. 14:56
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Na, kezdődik az „elméletezés”. :D

Az evolúció nem „csak elmélet”. Lehet, hogy Darwin még úgy gondolta, de az utána következő tudósok bebizonyították, hogy alapvetően igaza volt az öregnek.

Nem az evolúció alapján élem az életem, és nem azért akarok dolgokat, mert más is. Azért csinálom, mert én így szeretném élni.

Aki pedig úgy gondolja, hogy ő nem szaporodik, azon nincs mit magyarázni. Ha nem öröklődik tovább, akkor nem öröklődik tovább. Ami nem öröklődik tovább, az eltűnik.

Nem kell hozzá egyetem, hogy megértse az ember. :D

2017. okt. 14. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!