Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket nem zavarnak a társada...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarnak a társadalom által kiosztott férfi női viselkedési minták illetve elvárt szerepek? Én egy fiú vagyok és engem rendkívül zavar hogy egy erős állatnak várnak el, akinek acélból van a szíve és sírni sem tud.25f/hetero/meleg barát

Figyelt kérdés
És akkor jön egy szerelő, aki hozzámvágja a kalapácsot és megmondja apámnak milyen egy szar vagyok meg hogy lehet ilyen egy férfi... nem is vagyok férfi hosz a focit sem szeretem.... persze a szerelőt apám kerítette mert nem volt más és nagyon gyorsan kellett mert ömlött a víz... de ez annyira beütöt :( most nekem miért kell eljátszanom valami szerepet? Nem vagyok meleg, de inkább barátkozom melegekkel, mert a melegek legalább nem várnak el tőlem ilyet.
2017. okt. 13. 20:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
9%
Ja, bocs most látom nem vagy az. Akkor viszont adaléknak annyit, hogy a nőkkel szemben is totál lúzer dolog érzékeny férfinak lenni. Tapasznyalat. A nők azt szeretik ha egy férfi a beképzeltségig magabiztos, felszínes, és sokat poénkodik.
2017. okt. 13. 21:07
 12/30 anonim ***** válasza:
66%

"25f/hetero/meleg barát"

Ez amúgy mit jelent? Nem igazán tudtam értelmezni. :)

2017. okt. 13. 21:11
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

#11:

Eeeeááááááhhhhttt... nem egészen. A magabiztosság a lényeg. Az erőszakos pötsch csak a butábbakat téveszti meg.

2017. okt. 13. 21:11
 14/30 A kérdező kommentje:

"Helyes.

Az amúgy sose baj, ha szedsz magadra egy kis férfiasságot innen-onnan."

Na ez az... -.- kihagyom köszi :) jólvagyok így.

2017. okt. 13. 21:16
 15/30 A kérdező kommentje:
12! Azt jelenti hogy melegekkel (IS) barátkozom, támogatom őket stb :D
2017. okt. 13. 21:17
 16/30 anonim ***** válasza:
25%

A focit én is utálom de nemi szerep ide v oda meg kell tanulnod szerelni dolgokat mert különben úgy átvágnak ahogy csak tudnak. Legalább érteni hozzá, aztán megcsinálja más, de azért ha beragadt a csap ne mondja azt h csőtörés van és ki kell bontani a fél házat, 250 ezerért, ugye érted.

A nemi szerepekről meg annyit h az egy az egybe az amit a TVben látsz, amíg a férfi szerepe h költsön drága kocsira meg benzinre, h nyugati tőkések zsebében landoljon a pénz, a nő dolga meg az, h beüljön a kocsiba emlléd és furikázd, és 10ből 9 reklámban ez van, addig ez a nemi szerep. Mert Hollywood ezt akarja, Amerika ezt akarja, nyugati tőkések ezt akarják. Biológiai oka is van annak, h egy férfiból több pénzt lehet kiszedni nőkkel, mint a nőkből férfiakkal.

2017. okt. 13. 21:58
 17/30 anonim ***** válasza:
29%

Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy miért mondod a „férfiasságra”, hogy kösz nem.

Félsz, hogy nem tudnál megbirkózni a felelősséggel, amivel esetleg járna?

2017. okt. 13. 22:11
 18/30 A kérdező kommentje:
felelősség? :D kösz nem arra hogy valaki miatt megváltoztassam magama "férfiasság" nevében. Ki döntötte el hogy mitől férfi valaki? Sztem az egész annyi hogy mi van a lábad közt. ennyi. a többi ilyen szarság amiből nem kérek. Nem felelősség meg ilyen baromságok, úr isten, hogy jön ide a felelősség?:D csupán nem fogom magamra erőszakolni a férfifasságodat xD érted? Férfifasság :D ez is egy ság de csak a férfiaknak van férfifasságuk :D
2017. okt. 13. 22:29
 19/30 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyenek általában buta prolik.

Fáj nekik,hogy más az eszével keresi a pénzt,ezért a szutykos munkát férfiasnak állítják be.Ezzel kompenzálnak.

2017. okt. 13. 22:41
 20/30 anonim ***** válasza:
86%

Nem jósolok neked túl sok nőt az életedbe....

2017. okt. 14. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!