Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarnak a társadalom által kiosztott férfi női viselkedési minták illetve elvárt szerepek? Én egy fiú vagyok és engem rendkívül zavar hogy egy erős állatnak várnak el, akinek acélból van a szíve és sírni sem tud.25f/hetero/meleg barát
"25f/hetero/meleg barát"
Ez amúgy mit jelent? Nem igazán tudtam értelmezni. :)
#11:
Eeeeááááááhhhhttt... nem egészen. A magabiztosság a lényeg. Az erőszakos pötsch csak a butábbakat téveszti meg.
"Helyes.
Az amúgy sose baj, ha szedsz magadra egy kis férfiasságot innen-onnan."
Na ez az... -.- kihagyom köszi :) jólvagyok így.
A focit én is utálom de nemi szerep ide v oda meg kell tanulnod szerelni dolgokat mert különben úgy átvágnak ahogy csak tudnak. Legalább érteni hozzá, aztán megcsinálja más, de azért ha beragadt a csap ne mondja azt h csőtörés van és ki kell bontani a fél házat, 250 ezerért, ugye érted.
A nemi szerepekről meg annyit h az egy az egybe az amit a TVben látsz, amíg a férfi szerepe h költsön drága kocsira meg benzinre, h nyugati tőkések zsebében landoljon a pénz, a nő dolga meg az, h beüljön a kocsiba emlléd és furikázd, és 10ből 9 reklámban ez van, addig ez a nemi szerep. Mert Hollywood ezt akarja, Amerika ezt akarja, nyugati tőkések ezt akarják. Biológiai oka is van annak, h egy férfiból több pénzt lehet kiszedni nőkkel, mint a nőkből férfiakkal.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy miért mondod a „férfiasságra”, hogy kösz nem.
Félsz, hogy nem tudnál megbirkózni a felelősséggel, amivel esetleg járna?
Az ilyenek általában buta prolik.
Fáj nekik,hogy más az eszével keresi a pénzt,ezért a szutykos munkát férfiasnak állítják be.Ezzel kompenzálnak.
Nem jósolok neked túl sok nőt az életedbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!