Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok más is van ugy így szombat este hogy azon gondolkozik hogyan tovább? és hiányzik neki egy társ.
Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 20:11
21/24 anonim válasza:
Ezért ne ismerkedj itt vagy a neten, mert még a kép is más, mint a valóság. Sokszor régen míg neten ismerkedtem, a pasi élőben egész máshogy nézett ki. Igen nem tudom, h ősz szálaid vannak-e, de sok negyvenes igen őszes. Általánosítottak, bocs.
Nem letesej
22/24 anonim válasza:
Ezért ne ismerkedj itt vagy a neten, mert még a kép is más, mint a valóság. Sokszor régen míg neten ismerkedtem, a pasi élőben egész máshogy nézett ki. Igen nem tudom, h ősz szálaid vannak-e, de sok negyvenes igen őszes. Általánosítottam, bocs.
Nem keresek pasit de köszi, neked is sok sikert.
11
23/24 anonim válasza:
Felejtös a kèrdès. Ma már vasárnap van.
24/24 Danny91 válasza:
Nem csak szombatonként. Mindig hiányzik az, hogy legyen valaki, akivel kiegészítjük egymást, akivel egymást támogatjuk, ösztönözzük arra, hogy jobbak és jobbak legyünk. Akivel együtt alszol el, és mellette ébredsz, akivel a hideg téli és őszi estéken összebújva nézhetek egy filmet vagy sorozatot, akivel boldoggá tesszük egymást, hülyülünk. :) Szerintem sokan vannak így. Mélyen belül a legtöbb ember vágyik egy társra. Csak nehéz megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!