Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha például péntek este még nincs rendes menstruációm, de reggelre vérzés jelentkezik, ráérek szombat este bevenni a fogamzásgátló tablettát?
Teljesen működik az 'első naptól védve vagyok dolog', vagy nagyon nagy szerencséje van az emberek többségének :D
Amúgy ha péntek 23:59kor megjön (sarkítva, de na, mondjuk péntek 21:00kor), akkor másnap elég ha beveszed, mindegy, hogy reggel vagy este, a lényeg, hogy ne felejtsd el és onnantól mindig abban az időpontban szedd be, bár ezt gondolom úgyis elmondták :)
Persze. Ráérsz aznap bevenni, amelyik nap a vérzés igazán beindul. Mire elmúlik a menstruációd, védve leszel.
Olyat még nem hallottam, hogy a szünetekben óvszert kellene használni, szerintem ez erős túlzás. Tabletta nélkül is alig van esélye, hogy a menstruáció körüli napokban teherbe essen valaki. (Persze lehetséges, csak nagyon ritka.) A tabletta meg meggátolja, hogy az adott hónapban legyen peteérésed, tehát nincs minek megtermékenyülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!