Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok más is van ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok más is van ugy így szombat este hogy azon gondolkozik hogyan tovább? és hiányzik neki egy társ.

Figyelt kérdés

2017. okt. 7. 20:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Fiatalként én is így voltam a szakításom után.

Majd' belehaltam a vágyba, hogy se társ, se szex.

Aztán egyszer minden megváltozott.

Lemondtam ezekről a vágyakról, és a munkának, a barátaimnak, a családnak kezdtem élni.

S tádám, bár a tudatom mélyén hiányzik néha egy érintés, ölelés, meg a szex is, de...de tök jól elvagyok így is.

Ezt persze senki nem érti meg, és mindig megkapom:

- Mikor lesz már pasid?

- Majd, ha a Sors úgy akarja!- mindig ezt válaszolom.

Nem keresgélek, főleg nem az interneten nem. S az élet néha elémdob pár lehetőséget amivel vagy élek vagy nem.

Múltkor is volt egy ilyen, de beparáztam és nem éltem a lehetőséggel, azóta meg hiába kutatom ott ahol találkoztunk =irodai környezet=, kirúgták valószínűleg.

2017. okt. 8. 09:20
 12/24 A kérdező kommentje:
11 -es srác vagy?:)
2017. okt. 8. 09:23
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
11-es vagyok. A srác jelzőből harmincasként már kinőttem. Maradjunk a fiatalembernél.
2017. okt. 8. 09:49
 14/24 A kérdező kommentje:
Érdekes én 40esként nem helyesbitek,hogy nem srác vagyok.😊mitől paráztál be?akkor igaz az hogy élni kell az alkalommal!ki tudja mit hoz a holnap!???
2017. okt. 8. 09:58
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

11-es vagyok.

Egyszerűen ledöbbentett az, hogy ilyen kedves, figyelmes, és flörtöl velem (szerintem ezért rúghatták ki :D ).

Mivel nem igen foglalkozom a pasikkal, csak megnézem őket és elhatározom, hogy tecc vagy nem tecc, ezért ért szinte sokkhatásként, hogy ez az úriember kvázi kikezdett velem.

Nem volt szép, nem volt vonzó, de a habitusa, és az, hogy magas volt, ráadásul külföldi :D az még egy lapáttal rátett erre az egész "megkavarodtam" érzésre. Tulképpen a távozásom után jöttem rá mi is történt igazán. Tetszettem valakinek aki ki is mutatta. Hűűűűű.

(Azóta kerestem legalább háromszor ott a munkahelyén, hogy akkor most elkérem az ímélcímét vagy a facebook elérhetőségét, de nem láttam. Szerintem tuti kirúgták, vagy visszament a hazájába).

2017. okt. 8. 10:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Óóó!bszuss!ez tényleg olyan pech...kategória!biszex v meleg vagy?
2017. okt. 8. 10:29
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a kérdésed nem a vi-ker célozta meg, így nem vok no.

11-es voltam

2017. okt. 8. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:
82%

Imádom ezeket a telefonokat. Pfff.

Szóval röviden. Nem vagyok bi. Amúgy ilyen kérdések már privit igényelnek általában. (11-ex válaszoló voltam)

Ja és sztem egy őszülő halántékú negyvenes nem "srác" kategóriás. De ez az én véleményem.

2017. okt. 8. 11:18
 19/24 A kérdező kommentje:
Imádom az ilyen embereket!!!!!őszülő halánték ?hol?lehet neked több van!!!egyébként mindenkiben van egy kép a korosztályokról amiben mondjuk egy 40-es őszül.ja és kocsmamaugli.jelentem egyik sem vagyok.ha már őszülő halánték akkor az idősebb jogán tudod fiam lehet hogy egymás mellé állnánk, és elszégyellnéd magad!ne ítélj meg valakit külső alapján!ezt szokták mondani.de ....te még a külsőt sem láttad!
2017. okt. 8. 13:09
 20/24 A kérdező kommentje:
De ne vitatkozzunk ezen!kulturembernek tartalak téged és magamat is.sok sikert!
2017. okt. 8. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!