Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Hogyan vagy hol lehet komolyan ismerkedni?
Nagyobb, vidéki városban élek. Szóval nem is Budapest, de nem is egy 500 fős falu.
Fiús kinézetű passzív, fiatal srác vagyok, és egy férfias, helyes aktív érdekelne, de sehol sem találok. (Itt jelezném, hogy NEM kérek privátot, nem érdekel a GYIK-es vakrandi. Köszi.)
A netes oldalakon a korombeliek abszolút nem tetszenek, az aktívok is lányosak és tipikus "b..zis" külsejűek, amivel nincs gond, csak nekem nem jön be. Tinderen mondjuk pont a férfias srácok nem likeolnak vissza, vagy ha mégis, kiderül, hogy ők is passzívak. Idősebbek között vannak férfiasak, de velük a korkülönbség miatt elsősorban csak szex jöhet szóba. Persze, nem számít a kor, de azért egy 20-onéves meg egy 40-50 éves férfinek egész más az érdeklődése (filmek, bulik, szórakozás, beszélgetési témák stb területén egyaránt). Plusz én nem egy apám korabeli férfivel szeretném elkezdeni majd a közös életet.
Akik nem neten, hanem az életben tetszenek, róluk meg általában kiderül, hogy heterók, vagy olyan sok közös ismerősünk van, hogy nem merem randira hívni.
Szóval, ha heteró lennék ugyanennyi idősen és nem lenne párom, nem érdekelne.. Mert egy lányt el mernék hívni... De melegeknél más. És tényleg rettegek, hogy soha senkim nem lesz, csak szexrandik, holott nem azt akarom.
10-es! Szerintem veled leveleztem privátban.
Ha te vagy az, valamit más megfogalmazásban megírnék neked, hátha olvasod.
Mint írtam, vidéki egyetemen tanulok, ráadásul olyan szakon, ami ugyanolyan piacképes diplomát ad vidéken, mint Budapesten. Nem fogok az egyetem közepén kérvényeket írni, mikor a diploma utána egyébként is szabad lesz az út nyugatra, akár Kanadába vagy az USA-ba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!