Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket kapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket kapcsolatban mennyire zavarna, ha a párotok lisztérzékeny lenne?

Figyelt kérdés
Előre köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 7. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Én laktózérzékeny vagyok, és az se zavarja a párom. Komolyan, milyen kérdés ez már? Ha szeretsz valakit, akkor az lehet púpos, sánta, lisztérzékeny, epilepsziás, cukorbeteg, vagy bármi más, nem?
2017. okt. 13. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

az utóbbi kettő azért nem ugyanaz,mint a laktóz,vagy a liszt téma.

nagyon nem.

mert ha 2es típusú cukorbeteg,akkor önhibájából lett az,az egészségtelen életvitele miatt.

az epilepszia pedig örökletes.

szerintem senki nem szeretné ha a születendő gyerekének ilyen problémája lenne.

ezért ez a két téma nagyon is kizáró ok szerintem,mert az egyik rest és táplálkozásilag műveletlen.

a másik pedig akaratlanul is kárt okozhat a gyerekemben,ha benne fogan meg,vagy ő csinálja meg.

2017. okt. 13. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

"születendő gyerekének ilyen problémája lenne."

Meleg kapcsolatban aligha lesz kőzös gyerek..

2017. okt. 13. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
nah a kategóriát nem néztem mikor írtam haha.
2017. okt. 13. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
# 10 :DDDDDDDD
2017. okt. 13. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:
87%
12-es! A 2-es tipusú cukorbetegség esetén is felmerült a genetikai faktor, ergo nem tudod csak úgy besöpörni az asztal alá, hogy rohadt szemét, minek zabál cukrot. Plusz, hányok ettől a mentalitástól: hagyjuk megdögleni a tüdőrákosokat mind, mert úgyis dohányos barmok; hagyjuk megdögleni a bőrrákosokat, mert minek napoztak annyit; dögöljenek meg a Hepatitis C-vel fertőzöttek, mert biztos mind intravénás droghasználó. Sőt, menjen a levesbe minden beteg; ha ő tehet róla megérdemli, ha meg nem, akkor szarok voltak a génjei. És bumm, elérkeztünk a fasizmus ideológiájához.
2017. okt. 13. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!