Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg ismerkedés miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg ismerkedés miért kizárólag a centikről meg a szerepekről szól?

Figyelt kérdés

Aktív, passzív, méreteid? Aktív, passzív, méreteid?Aktív, passzív, méreteid?Aktív, passzív, méreteid?Aktív, passzív, méreteid?

Ez unod untalan.

Nem vagyok egy gyakorló meleg, de érdekel a fiúszex, egy szexhaver, egy barátság extrákkal dolog. De ez baromság idegesít. Nem az érdekel senkit, hogy milyen az ember maga, ki van mögötte, hanem csak a centiméterek.

És félreértés ne essék, nincs mit szégyellnem etéren, csak inkább nem tudom hova tenni a dolgot.

#méret #centiméter #passzív #aktív #méreteid #mértékegységmánia
2017. okt. 6. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Én eddig úgy tudtam passzívból van több.
2017. okt. 6. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Nálam egyáltalán nem arrol szól.társat keresek nem eszközt!!!!
2017. okt. 6. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon megnézném, hogy két full aktív vagy két full passzív mit tud kezdeni egymással.
2017. okt. 6. 21:40
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Én soha nem így kezd(t)em az ismerkedést...
2017. okt. 6. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

11

jól tudtad. az összes homo dugatni akarja magát, ahogy hallom. de még a kigyúrt bikák is ...

2017. okt. 6. 23:36
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

amúgy van benne némi logika.

ha nem passzolnak, jobb ha a legelején kiderül mintha heteket elpazarolnak, aztán utána derül ki h semmi se működik. nem?

2017. okt. 6. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

15:

Én a planet romeón mindig azt látom, hogy a vonzó vagy (jó értelemben) átlagos kinézetű srácok között elképesztően sok az aktív.

2017. okt. 7. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

15

hogy lepontoztatok, pedig csak az igazságot írtam. elég mulatságos jelenség, kettőt is ismertem, konditermi edző mindkettő, alig tud megmozdulni az izmaitól, és akkor az 50 kilós kis vékony csávóval dugatja magát este zárás után ... na ezt is le lehet pontozni, de hát tudjátok, ami elég közvetlen tapasztalat, annak ellenkezőjéről nehezen tudnak meggyőzni.

2017. okt. 8. 08:42
 19/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem világos, hogy miért gond ez. Egy egészséges kapcsolat alapja a jó, és mindkét fél számára kielégítő szexualitás. Ezért jó már az elején tisztázni, hogy ki milyen beállítottságú (top, bottom, vers, verstop, versbottom). Persze vannak átfedések... De két teljesen passzív, akik mindketten arra vágynak, hogy jól megdugják őket, jobb ha össze sem jönnek. Vagy két aktív, akik csak dugni akarnak. A farokméretet se gáz szerintem (ha nem is az első mondatnál) az elején leszögezni. Két meleg férfi esetében nyilván fontos, hogy a másik fél pénisze esztétikus legyen, tetszen a másiknak. Nem beszélve a passzívról, mindenkinél más az igény.. Van olyan passzív, aki csak a 22 centis, vastag farkat tudja élvezni... Az minek ismerkedjen egyáltalán mással? Csak időpocsékolás.

Szerintem minden igényt és szerepet jobb az elején tisztázni. Ahogy jobb, ha a sado-mazo és egyéb hajlamok is minél előbb kiderülnek, mert ilyenekben jobb, ha összeillik a pár...

2017. okt. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!