Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg ismerkedés miért kizárólag a centikről meg a szerepekről szól?
Aktív, passzív, méreteid? Aktív, passzív, méreteid?Aktív, passzív, méreteid?Aktív, passzív, méreteid?Aktív, passzív, méreteid?
Ez unod untalan.
Nem vagyok egy gyakorló meleg, de érdekel a fiúszex, egy szexhaver, egy barátság extrákkal dolog. De ez baromság idegesít. Nem az érdekel senkit, hogy milyen az ember maga, ki van mögötte, hanem csak a centiméterek.
És félreértés ne essék, nincs mit szégyellnem etéren, csak inkább nem tudom hova tenni a dolgot.
Mert, aki csak szexet akar annak ezek az alapvető kiindulópontok, olyan korú, testalkatú, beállítottságú partnert keres aki számára tökéletes.
Kevesen vagyunk akik kompromisszumkészek és tudnak idomulni is. Ezért nehéz a helyzet. Egyébként én is ilyesmi vagyok, mint te, de én nem akadok fent ezen, akinek csak ennyi kell, annak leírom, aztán legyen vele boldog, az értelmesek úgyis máshogy kezdik:)
Mert én szeretek másokat seggbe dugni, de nem akarom hogy engem bárki seggbe dugjon. (De kölcsönös szopásban benne vagyok a dugás mellett.)
Mert sajnos volt már tapasztalatom 12 centis, kva ápolatlan (a rudi feléig szőrös, hónapok óta borotválatlan), lefelé görbülő farokkal, aminél majdnem elment a kedvem a fiúszextől. Nagyon ápolatlan volt a tulajdonosa sok tekintetben.
Így hirtelen ezek miatt.
Oké, megértettem és köszönöm mindenki válaszát.
Ezek szerint a melegek ennyire kizárólagosan csak az egyik vagy csak a másik dolgot művelik? Ez ennyire szigorúan megrögzött, végleges szerepvállalás? (Aktív, passzív)
Mi van, ha valaki kipróbálná mindegyiket?
Én pl simán hagynám, hogy belém hatoljanak, én is megtenném mással, de pl a szopás nem izgat semennyire. Még az sem, ha engem akarnak. Azt max hagynám, ha jót teszek vele valakinek, de ennyi
Nem tapasztalom, hogy minden a méretről szólna. Oké, sokan vannak, akiknek ez az első kérdésük, de ezeknek heteróban is megvan a megfelelője...
Azt pedig, hogy aktív vagy passzív, nem értem, hogy miért baj, ha az elején tisztázzák? Rengeteg probléma elkerülhető így.
Amúgy nekem se jönne rosszul egy szexhaver. :)
Nekem a szép szemek a gyengéim, a formás csípő, és ezek mellett egy szép, nagy álló dákó.
A szerep az együttélésben is segít, ahogy valaki írta, két passzív együtt nem tud mit csináni, és két aktív sem.
Ha személyesen ismerkedsz könnyebb, mert ott helyben úgysem tolja le senki a gatyáját, és ha valakibe beleesel de nem stimmel centire, onnantól az már úgysem fog érdkelni.
Van az uni, aki egyik kapcsolatában aktív, míg egy későbbiben passzív mondjuk.
Bár azt szokták mondani, hogy ifjú korban a passzív, harminc körül után az aktív jellemző az unikra.
Hát, én passzív vagyok és az is maradok.
Egy kapcsolathoz tényleg fontos, hogy a sexuális szerepeket az elsők között tisztázzátok a félreértések elkerülése végett.
Pl én soha nem vagyok hajlnadó dugni.
Ez nem feltétlenül igaz, mindkét szerep vonz.
2. voltam
5:
Kb el lehet mondani NAGY ÁTLAGBAN, hogy a melegek/biszex férfiak harmada aktív, harmada uni, harmada passzív. KB.
Rengeteg uni férfi van, aki azt is szereti ha őt megdugják és azt is, ha ő dugja a másikat. De az is jó neki, ha a partnere csak passzív vagy csak aktív.
Szóval nem tudom hol ismerkedsz, vagy milyen kicsi körben, de simán találnod kellene aktív, uni és passzív srácokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!