Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy középkorú pasi ha egy 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy középkorú pasi ha egy 17 éves fiúval létesít szexuális kapcsolatot annak van büntetőjogi következménye? A 17 éves utólag zsarolhatja, hogy ő még nem felnőttkorú? Most akkor mi az igazság?

Figyelt kérdés

2017. okt. 1. 15:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Hazudik! Mellesleg mivel zsarol? Ha zsarol ő követ el bűncselekményt. Én sok tinit dugtam már. Nem lehet bajod ha elmúlt 14 éves és akarta. :) Szóval no para:)
2017. okt. 1. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Ugyis hazudhatja az eroszakot h nem is ismeritek egymast.. Ennek semmi koze a korhoz, ha elmult 14 azzal fekdzik le es ugy ahogy akar
2017. okt. 1. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Azért a levelezés, stb melleted szól és ha csak kamu akkor úgyse fogja otthon a szüleit beavatni hogy mi van. Anélkül meg nehéz rendőrségre mennie...
2017. okt. 1. 15:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Majd aláíratok vele egy a szexkapcsolatot önként vállaló nyilatkozatot. :)Nehéz ezekkel a tinikkel,basszus...
2017. okt. 1. 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem se kell ennyire ráparázni, én is rendszeresen fektetek meg tiniket(fiúkat-lányokat), aztán nincs belőle semmi.

14 felett vannak nincs gáz.

Sőt, volt már olyan is, hogy még csak 13 volt mikor megismertem, aztán alig 14 mikor lett szex.

2017. okt. 1. 16:02
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
18 utána is hazudhatja hogy megerőszakolták, vagy épp állíthatja úgy hogy igaz...
2017. okt. 1. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként a mai 15 évesek nem olyan ártatlan rózsaszálak mint akik ma 30-35 évesek és anno voltak 15 évesek...

Nagyon is határozott egyik-másik.

Akár a sexben, akár a karrierépítésre való felhasználásában a sexnek, a kinézetének stb.

Ezek 13-15 évesen lazán befűznek 30 éves faxikat, már amikor nem egymással dugnak orba szájba nem véletlenül szállították le a beleegyezési korhatárt ilyen alacsonyra.

2017. okt. 1. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
Jogi következménye nem lehet a dolognak, ha a srác elmúlt 14 és beleegyezik. Zsarolni nem tud ezzel, ha meg nemi erőszak miatt fejelentene, még mindig kérhető az eljárás során bűnügyi pszichológus véleménye, hogy tényleg volt-e erőszak.
2017. okt. 2. 09:28
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
Ha ellenkező nemű akkor nem lehet gond ha akarta. Ha hazidik az más. De itt most azonos neműről van szó. Mintha lenne erre kivétel de nem esküszöm meg. Régen olvastam. Engem csak a ginilányok érdekelnek :)
2017. okt. 2. 10:13
 20/23 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen mindegy, hogy azonos vagy ellenkező nemű.
2017. okt. 2. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!