Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb pasik többsége miért nem szereti 35 40-es korosztályt?
Brühahahhjjjjhhhjjjj!
De jót röhögtem....
szerintem (nem vagyok homoszexuális, hanem meglátásom), hogy a 35-40 éves korosztály átment arra a szintre, amikor már elengedte magát. Elég sok 40 körülit láttam, melegeket is, akik már tényleg pocakos, kopaszodó, nem-fitt emberek és ráadásul az egészségtelenségüket próbálják sok réteg ruhával eltakarni.
Persze van kivétel, aki 40 évesen úgy néz ki, mint egy sztár, de az ritka.
Jómagam szeretem, sőt előnyben részesítem őket! Passzív vagyok és a tapasztalataim szerint a nálam idősebbek tudnak igazán számomra szexuálisan mindent megadni! Persze fontos a jó külső és ápoltság. A korosztálybeliekkel az a legnagyobb problémám, hogy nagyon hamar elsülnek, sokszor elég nekik a behatolás és vége a dalnak! Jelenlegi partnerem egy 42 éves hapsi aki minden tekintetben tökéletes van, hogy órákon át szeretkezünk...
28F
En nagyon szeretem őket🙂
21/f p
Párom negyven éves, nem kopasz, nem pocakos.
Magas vékony, enyhén izmos, jóképű.
25 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!