Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzés együtt aludni az egyik barátommal, aki történetesen meleg. Ettől a dologtól kialakulhat a homoszexualitás? én egy tini fiú vagyok.
Nem. Eleve, homoszexualitás, mint olyan, nem "alakul ki" spontán – ez genetikai kérdés, valakiben vagy megvan a kérdéses gén, vagy nincs. Persze, a gén megléte önmagában semmit sem jelent; ahhoz, hogy valaki meleg legyen, kell környezeti hatás is, ami előhozza.
Visszatérve a te kérdésedre: én meleg vagyok, és sokszor aludtam már együtt hetero fiúkkal. Sőt, van egy nagyon jó barátom, akivel pl. egyszer, kamaszkorunkban összebújva aludtunk, miután őt kidobták a szülei és nálam húzta meg magát pár napig. Semmi nem történt, nem szexeltünk, ő maradt hetero, én maradtam meleg.
Az, hogy jólesik a törődése és a kedvessége semmi egyebet nem bizonyít, minthogy te is ember vagy, és jól esik, ha foglalkoznak veled. Ne gondolj bele túl sokat, melegnek, vagy biszexnek akkor lehetne titulálni, ha 1) te is annak titulálnád magad; 2) fizikai vonzalmat éreznél iránta, azaz pl. meg akarnád csókolni.
"a gén megléte önmagában semmit sem jelent; ahhoz, hogy valaki meleg legyen, kell környezeti hatás is, ami előhozza. "
és erre tudsz valamik alátámasztást? nem értem én ezt h sokan annyira magabiztosan állítanak olyan dolgokat, amelyek a tudomány számára is kérdésesek jelen pillanatban ... szóval honnan veszed ennyire biztosra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!