Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez már biztosan jelentheti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már biztosan jelentheti, hogy meleg vagyok? 19/f

Figyelt kérdés
Először 3 évvel ezelőtt jött elő bennem az a kérdés, de akkor még nem nagyon foglalkoztam vele, mert fiatal voltam nagyon. Aztán 16 voltam, amikor először összejöttem egy fiúval, akivel viszonylag sokáig együtt voltunk, most pedig már lassan 2 éve együtt vagyok egy másik fiúval és jól érzem magam vele. Nem hiszem, hogy el tudnám képzelni, hogy egy lánnyal ilyen dolgokat csináljak és vannak lány barátaim, de nem vonzódom egyikükhöz sem, meg más lányokhoz sem, pedig volt, aki már jelezte, hogy szívesen járnék vele, de elmeséltem neki a dolgot, hogy meleg vagyok és nem sértődött meg, ugyanúgy a barátom maradt.
2017. szept. 19. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Te is tudod hogy meleg vagy, leírtak alapján nem kérdés
2017. szept. 19. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Én azt mondom, semmi sem biztos, csak a halál. Meg hogy a repülő is biztosan lejön az égről, mert olyan még nem volt hogy fennmaradt volna :) Lényeg a lényeg, 99,9% szerintem is, ha nem vonzódsz egyáltalán a lányokhoz. A kérdés inkább az, hogy miért tetted fel itt ezt a kérdést... nem fogadtad még el magad? Te magad írtad, hogy boldog vagy így! :) légy boldog, fogadd el magad és ne törődj mással csak a boldogsággal :)
2017. szept. 19. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Tuti meleg vagy, és szerencsés, hogy megtaláltad azokat a srácokat akikkel jól kijössz, és együtt tudsz lenni hosszú távon is. A lányok egyébként sokkal elfogadóbbak a melegekkel szemben, mint a fiúk!
2017. szept. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!