Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelentheti azt, hogy meleg vagyok? 19/F
Leszögezném, hogy normális válaszokat szeretnék kérni és ne trollkodjatok. Köszöntem.
Már 2 éve érzem, hogy talán a fiúkhoz vonzódom, csak nem vagyok benne 100%-ig biztos, mert talán bi is lehetek.
Kezdeném azzal, hogy volt, hogy beszéltem egy sráccal és éreztem, hogy a legszívesebben megcsókolnám. De nem csak nála éreztem ezt, hanem más srácoknál is.
Csak egyszer fordult elő, hogy lefeküdtem egy lánnyal, de azt sem éreztem igazán jónak, valahogy nem élveztem. Viszont sokszor elgondolkozom azom, hogy milyen lenne egy fiúval, sőt, ez sokkal jobban érdekel mint az a tény, hogy ezt lányokkal is csinálhatnám.
Ha meglátok egy jóképű fiút, akkor le sem tudom venni róla a szememet. Sőt volt, hogy amikor megöltem egy fiúbarátomat, akkor felállt, de általában már attól is fel szokott, ha hozzám ér és emiatt kezdtem el gondolkodni azon, hogy valójában a fiúk iránt többet érzek. Amikor szintén egy fiúbarátomról megláttam egy olyan képet, ahol nem volt rajta póló, elkezdtem fantáziálni, hogy milyen lenne vele lefeküdni.
Egy ilyet mint te, szívesen kínoznék felizgatással és segítenék ki úgy, hogy megrakom.
De ez kívülről nem látszik rajtatok...
Amúgy ha fel tud izgatni nő, nem lehetsz homo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!