Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez jelentheti azt hogy meleg...

Ez jelentheti azt hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor érzem azt, hogy fiúk iránt érzek egy úgymond "kívánlak" érzést. Pl. pont a minap láttam egy jóképű fiút és nem tudtam levenni róla a szemem és arra gondoltam, hogy mennyire megcsókolnám. Eközben a lányok iránt hasonló dolgot annyira nem érzek.

17/f

2016. jún. 15. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelentheti. Ezt neked kell magadban tisztázni.

Egyébként a szexualitás nem fekete-fehér, vannak átfedések.

2016. jún. 15. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
mióta van benned ez az érzés? volt már kapcsolatod lánnyal? ha igen, mit éreztél? van csomó kérdés, amiből azért le lehet szűrni a dolgokat, de saját magadnak kell érezni, hogy bi vagy, vagy meleg.
2016. jún. 15. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem annyira rég óta, néhány hónapja. Azelőtt is éreztem ilyeneket, de akkor még nem vettem komolyan.

Volt már barátnőm, de rajöttem, hogy nála azt a vonzalmat nem éreztem. Mármint ha egy fiú közelében vagyok akkor valahogy elkezdek azon gondolozni, hogy milyen lenne lefeküdni vele. A volt barátnőmmel egyszer feküdtünk le de nem élveztem.

2016. jún. 15. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
nálam is így kezdődött... meleg lettem... sztem te is tudod magadról, csak még nem ismerted még be magadnak
2016. jún. 16. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Minden ember meleg, mert aki hideg az már halott
2016. jún. 16. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!