Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják azt, hogy...

Miért gondolják azt, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Van több ismerősöm is, akik azt hiszik, hogy búza vagyok, pedig nem.

Kicsit vékony vagyok, ilyen kisfiús baba arcom van(ezek genetikai adottságok). Toleráns vagyok és barátságos az emberekkel, szinte mindenkivel jól kijövök fiú és lány haverjaim is vannak, nincs bennem semmi agresszivitás, nem érdekel a foci, meg az autók, inkább a művészeteket szeretem ,azon belül is a festészetet. Az öltözködésem nem tudom milyen, nem értek a divathoz, általában a drágább ruhákat veszem meg, mert azok tovább tartanak, de nem különösebben izgatom magam azon, hogy mit vegyek föl.

Létezik, hogy ennyiből már valaki azt feltételezi, hogy homokos vagyok?

Nekem nincs bajom a melegekkel ,csak idegesítő, hogy engem annak néznek a hülye sztereotípiák miatt.

2016. máj. 27. 17:37
 1/6 A kérdező kommentje:

Meg ilyen baromságok is megestek, hogy pl. elbambultam órán és 5 másodpercnél tovább néztem az egyik fiú szemébe aztán elkaptam a fejem. Az meg óra után rögtön megkérdezte, hogy "te bu>i vagy? vagy mit bámulsz" közben meg én csak elbambultam, meg elég nyílt vagyok és közvetlen, unalmamban gyakran bámulom csak úgy random az embereket, de ennek semmi jelentősége nincsen. Ilyen kis apró hülyeségek miatt is képesek annak hinni, ami nem vagyok.

Min kéne változtatnom, hogy ne feltételezzék minden mozdulatom alapján ezt rólam?

2016. máj. 27. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Tessék meg is válaszoltad a kérdésed

"engem annak néznek a hülye sztereotípiák miatt"

Ennyi az oka. A sztereotípiák..

2016. máj. 27. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:

De mit lehet ezzel kezdeni?

Mikor fogják már föl az emberek, hogy NEM attól lesz valaki bu>i hogy piros cipőt hord és kék esernyőben jár meg mittudomén. Sokan olyan okosnak hiszik magukat, hogy ilyen hülye félreérthető jelekből már rögtön biztosra veszik valakinek a szexuális irányultságát.

2016. máj. 27. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezzel nem tudsz mit kezdeni, ha mondod és nem értik meg hogy nem vagy meleg, akkor ez van.

Max akkor hiszik majd el ha találsz egy barátnőt,....bár...a hülyébbek azt fogják gondolni hogy csak alibi..

2016. máj. 27. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Volt már barátnőm, több is és tényleg volt aki azt hitte, h csak alibi.

Igazából nem érdekelne, h mások mit gondolnak rólam, hogyha ebből nem származnának komoly kellemetlenségeim, mert pl. az egyik lány aki nagyon tetszett nekem, végül azért nem jött össze velem ,mert valami barom bogarat ültetett a fülébe, azt terjesztette rólam, h bu>i vagyok.

2016. máj. 27. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
aranyos srác lehetsz és megértő... az a lényeg, te tudd magadról, mi vagy, másoknak nem kell bizonyítani
2016. júl. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!