Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne ujjaznom magam?
Figyelt kérdés
Sosem próbáltam, és nem tudom hogy kell. Mit kell előtte csinálni? Mik az előkészületek? A beöntés, tisztítás, ezeket hogyan kell?2017. szept. 18. 21:21
1/5 Kisumi válasza:
Először is lazulj el és gondolatban készülj fel rá. Ha ez megvan akkor lehetőleg üríts ki mindent, ha beöntést akarsz végezni akkor a zuhanyrózsával a végbeledbe kell a vizet beönteni majd visszatartani és mikor érzed a nyomást, hogy nem bírod futás a wcre. Ezt ismételgesd. Ha megvagy akkor szépen lassan izgasd magad, eleinte csak egy újjal és egyel is hatolj be. Mikor úgy érzed kellően kitágultál akkor jöhet a több új, ollózás stb. Nem mindig kell beöntés mert olykor az ingerek hatására is megindulhat a széklet és akkor nem kell vízzel kitisztítani, otthonra ez a módszer nem rossz de ha valakivel akarsz ilyet akkor mindenképpen mosd ki magad rendesen.
2/5 anonim válasza:
Nektek ilyet nem kéne, az a bejárat, nem arra való.
3/5 anonim válasza:
Én is a zuhannyal szoktam kimosni. Mondjuk én dildozom magam már napi szinten és a tisztaság nagyon alap.
4/5 naxoo válasza:
Majd én segítek, szólj hova menjek :D :D
5/5 anonim válasza:
Fiú vagy lány, mert külön két kategória.
A lányoknál gyengéden ki-be, a fiúknál jó erösen többszörös csavaró mozdulatokkal a szeméremdomb felé kell felnyomkodni az ujjat ahol a prosztata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!