Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mik a legújabb kutatási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legújabb kutatási eredmények ebben a témában?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a homoszexualitást mivel magyarázza jelenleg az orvostudomány? Genetikai rendellenesség vagy mentális zavar?

2017. szept. 18. 08:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Ne hasonlitsatok a pedofiliahoz vagy az allatokkal valo szexhez... Semmi koze. Ket felnott ember egymassal azt csinal, amit akar egymas KOLCSONOS beleegyezesevel. Valakit az anal izgat, valakinek meg labfetise van. Pont ilyen a homoszexualitas is.
2017. szept. 18. 13:13
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
A media agymosasa!? Ne irogass ide baromsagokat inkabb. A homoszexualitas az emberiseggel egyidos. Az okorban szted hogy hatott az emberekre a media? ...
2017. szept. 18. 13:16
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Az agymosás nem a média találmánya, egyidős az emberrel. Mindig is hatással volt az emberekre a többi ember. Mindannyian manipulálva vagyunk születésünk óta. A társadalom, a család, a média, az iskola által. Igaz, régen nem olyan szinten folyt az agymosás, mint most. Ezért is van az, hogy ma már szinte minden nő leszbikus és biszexuális. Mindenhonnan ez a gender-netural agymosás ömlik, szóval nem csoda.
2017. szept. 18. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
10%

13:

De az ókorban a népesség 90%-a földművelő paraszt volt, aki egész nap a földet túrta élelemért. Nem volt hozzáférésük olyan információkhoz, hogy létezik anális szex, homokosság, szado-mazo, állatszex, meg ilyenek. A férfi bedugta a nőbe, abból lettek gyerekek és kész. Szerinted mindeki a Káma Szutrát olvasta az ókorban? Egy pár százaléknyi felső rétegről beszélsz csak, nem az egész társadalomról.

Manapság viszont mindenkinek van hozzáférése a nethez, információkhoz és mindenki hozzáférhet ilyen információkhoz. Volt mondjuk a lakosságnak egy 10%-nyi gazdagabb, nemes, arisztokrata rétege, akiknek ezekhez egyáltalán volt hozzáférése és közülük dönthettek úgy (vagy nem), hogy kipróbálnak ezt vagy azt.

12:

Ja, csak a lábfétist megtartják a 4 fal között. A homoszexualitást pedig sajnos sokak nem. Miért nincs foot fetish pride, ahol lábakat nyalni/nyalatni szeretők vonulgatnak?

2017. szept. 18. 13:49
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell ahhoz kama szutrat vagy peldat olvasni, hallani ahhoz, hogy valaki kedvet kapjon a sajat nemehez. Latszik, hogy fogalmad sincs a temarol. Valakit alapbol vagy izgat, vagy nem. Ket parasztfiu is lecumizta egymas farkat, ha megkivantak egymast. Ennyi.

A labfetised peldat meg nonszensz. Es felvonulas azert van, mert a 21. szazadba elvarharo lenne, hogy minden felnott embernek egyenlo joga legyen a hazassaghoz peldaul, azzal akit szeret. Ha nem lenne, nem lenne semmi valtozas az emberi jogokat illetoen. De nyugodjatok meg, 10 even belul itt is be fogjak vezetni a meleghazassgot. Ahogy a fejlett Ny Europaban is lassan mindnehol sorra kerul/t. Miert faj nektek ha ket azonosnemu szereti egymast? Foglalkozzatok a sajat eletetekkel.

2017. szept. 18. 14:21
 16/22 anonim ***** válasza:
2%

"Ket parasztfiu is lecumizta egymas farkat, ha megkivantak egymast. Ennyi."

Nem, szerintem nem. Az élet akkor sokkal szabályozottabb keretek között zajlott, mint manapság. És neked pont úgy nincs bizonyítékod cáfolni amit mondok, mint nekem a tiédre.

És de, az információ áramlása is hozzásegíti az embereket bármilyen "szélsősges" szexuális gondolat kialakulásához. Az anál, a szado-mazo, a többes szex azért sem léteztek régen ilyen nagy számban, mert az embereknek nem volt róla gondolatuk, fogalmuk. Érted amit mondok? Hogy legtöbbször sok mindenhez onnan kapunk ötleteketet, hogy információáramlás útján tudomást szerzünk róluk.

De hát szeressék egymást. Csak akárhogy dugja az egyik meleg a másik fenekét, abból nem nagyon lesz gyerek. Vagy akárhogy dörgöli két nő a punciját össze, abból sem. Sajnálom őket emiatt amúgy, mert tudom hogy nem ők választják hogy ilyenek.

Mi a baj a lábfétis példával? Szóval ha pár ezren azért vonulnának, hogy a társadalom fogadja el a lábfétist normális dolognak, bajod lenne vele?

" De nyugodjatok meg, 10 even belul itt is be fogjak vezetni a meleghazassgot. Ahogy a fejlett Ny Europaban is lassan mindnehol sorra kerul"

A világ nem "előre" és nem egy irányba halad. A történelem kerekének menetele nem egy nagy felfelé mutató egyenes. Róma bukása után szerinted nem volt majd ezer év sötét középkor? A világ nagy része "előre" halad? A Közel-Keletet, Afrikát, Ázsiát, de még Európa egyes részeit megnézve, nagyon nem. Egy dolog hogy nem értünk egyet mondjuk az előbbi témákban, de azért legyen már több rálátásod a világra és ne hidd már azt, hogy minden ennyire folyamatosan, töretlenül "előre" halad a fejlődésben. Próbálj már kicsit kívülállóként is tekinteni a világra.

2017. szept. 18. 14:55
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

A pedofíliához azért nem hasonlítható, mert az egyik fél egy tudatlan gyerek.

Egy 8-10 éves nem vagy alig tudja hogy mi az a szex, nemileg és agyilag sem érett.

Gyakorlatilag a pedofil szex olyan, mint a nemi erőszak.

Ennek ellenére szerintem magát a pedofíliát vagy akár a szerelmet egy gyerek felé... Nem büntetik.

Csak meg kell várni, hogy nagyobb legyen :P

Egy normál meleg kapcsolat 2 nemileg érett, felnőtt kapcsolata és ez áll a szexre is.

És ez nem egy választott dolog.

A médiából a heteroszexualitás csöpög, meg a """normális""" családmodell.

Meg a környezetünkből is.

Én pl azelőtt, hogy rájöttem volna, hogy meleg vagyok, egyszer láttam meleg párt.

De már jóval azelőtt is meleg voltam, csak hogy is mondjam... Nem látnak a melegek erre példát.

Éppen ez a baj egy csomószor.

2017. szept. 18. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan, most miért kell összemosni a homoszexualitást a pedofíliával? A kettőnek rohadtul nincs semmi köze egymáshoz. Szerinted ugyanaz a 2 dolog ha 2 felnőtt ember szereit egymást meg az ha egy felnőtt ember egy tehetetlen kisgyereket molesztál? A homoszexualitás egy szexuális orientáció, éppúgy mint a heteroszexualitás, nincs köze se a pedofíliához, se a zoofiliához meg a többi hasonló dolgokhoz. A homoszexualitás csak annyiban különbözik a heteroszexualitástól, hogy ott mindkét fél azonos nemű. Éppen ezért a pedofíliával egy szinten emlegetni ugyanolyan hülyeség mint ha a heteroszexualitást hasonlítanánk a pedofíliához.
2017. szept. 18. 15:25
 19/22 anonim ***** válasza:
2%
Te miről beszélsz? Minden második film leszbikusokról szól.
2017. szept. 18. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, hogy szabalyozottab keretek kozott zajlott az elet es nem volt lehetosege egy faluban valakinek kielni a vagyait es inkabb elnyomta magaban es boldogtalan volt egesz eleteben, igen ez lehet.

Hidd el van ralatasom a dologra, ugyanis mar az ovodaban is a fiukat lestem, annelkul hogy akkor tudtam volna mi az a szexualitas vagy barmilyen peldat lattam volna apa-anyan kivul, vagy a media befolyasolt volna.

Szoval ebbe szerintem ne menjunk bele, mert feltetelezem heteroszexualiskent abszolut nem tudod elkepzelni a helyzetet, mint ahogy en sem tudok mervado velemenyt formalni a sult polip izerol, mert nincs tapasztalatom a temaban.

2017. szept. 18. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!