Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Napi két análisszextől mikortó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi két análisszextől mikortól lesz tartós problémám?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen a pasik nem is jönnek be, de imádom ha dugják a fenekem!

Sokáig nem is próbáltam ki pasival, de jött egy srác, és nyomult, szóval kipróbáltuk. És egyszerűen imádom, sokkal jobb mint ha én dugnék lányokat! Pedig nagyon bejönnek a csajok is, de ezerszer jobb mikor én vagyok megdugva! Imádom! El sem tudom mondani mennyire..

Azóta lett egy másik srác is aki kezelget, tudnak egymásról, és csak gumival csináljuk. Kb két hete már minden nap mindketten dugnak (nem egyszerre) az újnak jó nagy pö cse is van, azzal mondjuk jobb is.. bár az elején fájt, de már megszoktam és sokkal jobban élvezem, ő perverz is, és szeretne tágítani eszközökkel is, igaz engem is izgat de azt nem engedtem még neki:)

Szerintetek meddig csinálhatom ezt büntetlenül? Tudom, hogy bajom lehet tőle.. de nagyon élvezem és kívánom állandóan, hogy bennem legyenek..

2017. szept. 15. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Hát most jól felizgattál...
2017. szept. 15. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
NEharagudj, a célom nem ez volt!
2017. szept. 15. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

én is irígykedem a két csávóra :)

Szerintem ha használtok síkosítót, és nem "nyúzzák" a záróizmokat, ergó, simán csúszkál a pénisz, akkor nem lehet baj... Sokan évtizedekig csinálják ezt...

2017. szept. 15. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Sok síkosítóval, és ha csak 1 farok megy beléd, és annál nagyobb dolgot nem tesznek be, akkor nem lesz gond.
2017. szept. 15. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Lehet edzeni a záróizmokat is. Vannak rá praktikák. Nekem egy travi prosti mesélte akinek napi öt-nyolc menete biztos volt.
2017. szept. 15. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Én is az 1# válaszoló pártján állok. Nagyon izgató lett maga a kérdés is :) Lennék a helyedben.

Ami meg a kérdést illeti. Már elmondták hogy mire kell ügyelned.

Sok síkosítás(hogy jól csúszón),rendes tágítás (hogy ne feszüljön), és semmit se szabad erőlteti. tehát ha fáj le kell állni. És mindig használj óvszert.

Amúgy meg ha napi 2xszer le vagy ápolva akkor előbb utóbb az ánusz záró izom megszokja hogy ezt a fajta helyzetet és akkor már nem lesz semmi bajod. És egész életedben csinálhatod.

2017. szept. 15. 21:37
 7/9 anonim válasza:
82%
Szia, leírnád azokat a p0csméreteket? :D Szeretnénk mi is kipróbálni, de nem találtam semmi normálisat, hogy mi nagy és mi jó :D
2017. szept. 15. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 20cm hosszú nagyon vastag péniszem van aki igényt tart rá észak pest közelében megdugom
2017. szept. 16. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
82%

Lehet hogy törölve lesz.

De miért van minden szexi nagy faxszal rendelkező szexi pasi Pesten vagy környékén? :'( :P

2017. szept. 16. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!