Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van tapasztalata a Puncs.hu-ról?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt az oldalt és nagyon érdekelne hogy van-e itt olyan akinek van tapasztalata erről az oldalról. Akár jó, akár rossz. Akár sugardaddy-ként, akár sugar boy-ként.2017. szept. 15. 12:26
1/7 anonim válasza:
csak a pénzről szól. olyan csajok vannak fent kis városomból hogy még senki se látta őket elvileg kiéhezett lányok de kamu, csak befizeted a lovét és ennyi nem kapsz semmit érte, be regeltem és mindjárt egy nap alatt 4 csaj rám irt ez lehetettlen ilyen nincs még a love.hu n se
ja és mind szexbomba és mind csak szexet akar
nem hihetetlen
sok sikert
de ha fizetsz emlékezz rám
a látványon kivűl tuti nem kapsz semmit
2/7 kovpet válasza:
Te lennél a sugar boy, Dávidkám? :)
3/7 A kérdező kommentje:
1. Én inkább sugar boy lennék. És nem a vita kedvéért de ez a homoszexuális kategória így a csajok ki esnek. De köszönöm a véleményed.
2. El kaptál Kovpetkém :P ;)
2017. szept. 15. 13:31
5/7 anonim válasza:
Hát szívesen fogadnék ebben a dologban én is tanácsokat. Én fennt vagyok ugyan, írtam is 1-2 profilnak, de semmi. :(
6/7 A kérdező kommentje:
5# Te melyik lennél?
2017. szept. 17. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!