Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A bátyám meleg? Nincs csaja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám meleg? Nincs csaja, sosem volt,20 éves. Nem rossz képü, viszont amikor a barátaimmal akik NEm melegek, voltunk a nappaliban, láttam hogy le se tudta venni a szemét a leg lányosabb, és még hajban is közepes fiú barátomról.

Figyelt kérdés
Mindig félrenézett, de amikor azt hitte nem látom nagyon nozta és mosolygott meg láttam rajta hogy nagyon nagyon érdekli őt. Ez a fiú barátom biszex és imó. Remélem nem meleg a bátyám és nem jönnek össze....
2017. szept. 13. 18:06
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
még gyoprsan azt leírom amikor megismertem még 6 ban, akkor ő volt a legkisebb és félénk fiú volt és én megvédtem. Lehet valami ilyen védelmező dolog ez mert én ilyen tipus vok.
2017. szept. 14. 07:55
 32/43 kovpet ***** válasza:
86%
Pár év és elfogadod magad, nyugi :)
2017. szept. 14. 08:32
 33/43 anonim ***** válasza:
91%

Na most okosat mondtál.

Lehet hogy azért tartod undorítónak mert testvérként tekintesz a barátodra. És amiatt ha rájuk gondolsz azt látod mint a a két testvéred járnának.

2017. szept. 14. 08:33
 34/43 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy a barátodnak bejön a testvéred?
2017. szept. 14. 14:19
 35/43 A kérdező kommentje:
huh szerencsére nem, megkérdeztem és azt mondta nagyon nem. :) úgyhogy mehet a fenlébe a bátyám. Azt mondta hogy van kit szeret de nem meri elmondani neki még de még nem árulta el kit. de majd biztos elmondja. de legalább nem a bátyám. na de léptem lol-ozni.
2017. szept. 14. 18:14
 36/43 anonim ***** válasza:
92%

Lehet hogy tényleg a bátyád jön be neki. Csak neked nem meri elmondani. Mert nagyon nehéz meg mondani az egyik barátodnak hogy vonzódsz a bátyához.

És bár nem ez a lényeg. De ő tudja hogy így állsz hozzá a lehetséges "viszonyhoz"?

2017. szept. 14. 18:33
 37/43 A kérdező kommentje:
nem tudja. És tuti nem kell neki a bátyám, akkorát nevetett rajta. tök jó érzés volt :) aztmondta soha nem kéne neki és már van valaki aki tetszik neki egy ideje de nem meri neki elmondani. de ennél többet nem mondott mert kicsit szégyelli sztem.
2017. szept. 14. 18:38
 38/43 anonim ***** válasza:
93%
Akkor a barátod téged szeret! >:D
2017. szept. 14. 19:07
 39/43 A kérdező kommentje:
na az lenne a szép XD
2017. szept. 14. 19:08
 40/43 anonim ***** válasza:
92%
Pedig szerintem is sanszos hogy te vagy az... Különben miért nem mondta volna el?
2017. szept. 15. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!