Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A bátyám meleg? Nincs csaja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám meleg? Nincs csaja, sosem volt,20 éves. Nem rossz képü, viszont amikor a barátaimmal akik NEm melegek, voltunk a nappaliban, láttam hogy le se tudta venni a szemét a leg lányosabb, és még hajban is közepes fiú barátomról.

Figyelt kérdés
Mindig félrenézett, de amikor azt hitte nem látom nagyon nozta és mosolygott meg láttam rajta hogy nagyon nagyon érdekli őt. Ez a fiú barátom biszex és imó. Remélem nem meleg a bátyám és nem jönnek össze....
2017. szept. 13. 18:06
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
igen. emo. csak rosszul irtam. Nézzétek nekem nincs azzal bajom hogy a barátom a fiúkat szereti, mert én nekem szokott is beszélni meg kikérni a tanácsaim. De hogy a bátyám ráhajtson az borzalmasan gáz lenne és undorító már bocs. és igen, kicsit nagyon zavarna hogy a bátyámé lenne a barátom is... ígyis minden az övé.
2017. szept. 13. 21:53
 22/43 anonim ***** válasza:
90%

2. dolog érdekelne.

1. Miért lenne undorító ha a barátod és a testvéred esetleg járnának/dugványoznának?

Az még elfogadható kicsit hogy hogy gáz lenne a helyzet. De ha össze jönnek akkor mint egy jó barát és mint jó testvér örülnöd kéne az ő boldoságuknak.

2. ,,nagyon zavarna hogy a bátyámé lenne a barátom is... így is minden az övé."

Ebből a mondatból simán az jön le szerintem mindenkinek hogy te akarod ezt a barátot pasid ként.

2017. szept. 13. 22:16
 23/43 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként Te és a barátod hány évesek vagytok?
2017. szept. 13. 22:21
 24/43 A kérdező kommentje:

AZért lenne undorító mert a bátyám, nah és ez nem gusztusos ráadásul sokkal fiatalabb és nem kéne hogy a bátyám rámásszon.

"2. ,,nagyon zavarna hogy a bátyámé lenne a barátom is... így is minden az övé."

Ebből a mondatból simán az jön le szerintem mindenkinek hogy te akarod ezt a barátot pasid ként.

"

ezt elmondhatnád hogy érted mert nem pontosan vágom hogy lesz ebből ez meg az.

15 / 14

2017. szept. 13. 22:39
 25/43 anonim ***** válasza:
88%

A vége olyan nyafogósan hangzik. jaj mindig minden az ővé. őt én akarom.

Na ez jön le belőle.

2017. szept. 13. 22:58
 26/43 A kérdező kommentje:
értem. ez fura mert akarom, csak nem úúúgy hogy dugunk xD hanem mint legjobb barát pl. xD szal lehet ezért érzed úgy, nem? figy kicsit zavarna hogy ha azzal az emberrel kezdene akivel minden este órákat beszélek facen iskola után is.
2017. szept. 13. 23:02
 27/43 anonim ***** válasza:
84%

Azt nem értem, hogy mi lenne a baj ezzel?

A legjobb barátod gyakorlatilag a családod része lenne.

Nem te lennél a középpontban?

Lehet.

De majd te is szerzel egy barátnőt vagy barátot (Ha jól értem 14 vagy, én 14 évesen váltig állítottam, hogy hetero vagyok, pedig fiúba voltak szerelmes, csak nem fogtam fel. Fiatal vagy még és az önfelismerés sokszor csak 17-18-20 évesen jön el.), akkor meg nem is a barátod lesz a középpontban.

A barátság lehet komolyabb, mint egy kapcsolat, DE egy IGAZ szerelemre alapozott kapcsolat más.

Nem azt mondom, hogy fontosabb, de én nem a legjobb barátommal akarom leélni az életem és nem vele akarok úgy együtt lenni. Gondolom te sem. Ha lesz egy olyan ember, akivel kölcsönösen szeretitek egymást... Mindegy. Majd megérted.

2017. szept. 13. 23:56
 28/43 A kérdező kommentje:
vele kölcsönösen szeretjük egymást csak éppen nem dugunk. ez most akkor nem jó? nem uigyan az? még meg is öleljük egymást ha nem lát senki és ha örülük egymásnak. Nem akarom vele leélni úgy az életem, lesz majd egy nőm, meg gyerekem, de ő mindig ott lesz mint barátom. És nem akarom hogy a bátyám ezt elcsessze nekem. és akkor is undorító lenne. a bátyám HÚSZ éves!!!!
2017. szept. 14. 00:00
 29/43 anonim ***** válasza:
80%

ÉS??? A szerelemben nincsen kor határ. Ha 3-4 évig várnak a szexszel akkor még a törvény se állhat közéjük.

Az 5 év kor különbség az átlag. Van ennél kisebb is, de sokkal nagyobb különbség is.

És tényleg is .... lennél hogy inkább közéjük állnál mint hogy támogatnád őket?

Nem vagy akkor se jó barát, se jó testvér!!

2017. szept. 14. 01:19
 30/43 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem te is meleg vagy, csak még nem ismerted be magadnak, vagy esetleg még túl éretlen. Ha a bátyád szexuális beállítottságára vagy kíváncsi, egyszerűen csak kérdezd meg tőle, és ha esetleg tényleg meleg, nincs azzal semmi gond, egyáltalán nem gáz ha valaki így születik. A barátod meg a bátyád szerintem majd el tudják dönteni hogy mit akarnak egymástól ha úgy alakul a dolog, ebbe nincs jogod beleszólni. Ha úgy alakul hogy összejönnek, támogasd őket, és ne ellenségeskedj mert ezzel mindkettőjüket elveszíted. Hidd el, ez a legjobb megoldás. :)

23/F

2017. szept. 14. 02:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!