Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Éreztétek már így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már így?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha sértő vagy fura a kérdés, azt írom le, amit érzek.

Szóval az a helyzwt, hogy meleg vagyok.

Az utóbbi hónapokban eljutottam odáig, hogy ezt nagyjából elfogadjam és feladjam a heteroságom, de még a biszexualitásom vágyálmait is.

Egy kicsit úgy érzem, hogy ezt el kell mobdanom a környezetemnek is.

Főleg ahogy alakul az első igazi fiús kapcsolatom, a titkolózás előbb-utóbb nagyon kényelmetlen lesz.

Viszont kollégista vagyok.

Hiába járok értelmiségi iskolába van homofób osztálytársam.

Egy kicsit attól tartok, hogy ha kiderülne nem kezelnének úgy...

Mondjuk a koliban. Pl így minden szégyenlősség nélkül meg minden.

Szóval igen. Meg egy picit attól tartok, hogy így nem lennék sokak szemében "ugyanolyan fiú".

Aki már coming outolt annak ez milyen volt?

Érezte vagy éreztették vele, hogy "más"?

Változott valami a baráti kapcsolataitokban?

2017. szept. 11. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Kolis voltam 7 évig, nem éreztem késztetést hogy elmondjam, így is alakult mindig valami. A közös titok elég jól összetartja az embereket. Ha érted mire gondolok.
2017. szept. 12. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
22%
Miért kell minden héten feltenni ugyanazt a kérdést ? :#
2017. szept. 12. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem vállald fel, mindig is lesznek homofóbok, aki meg nem olyan lesz veled mint amikor azt feltételezte hogy hetero voltál, azzal ne foglalkozz.
2017. szept. 12. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!