Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti még soha nem éreztetek vonzalmat nő iránt az életben egyszer sem?
Melegek ti még soha nem éreztetek vonzalmat nő iránt az életben egyszer sem?
Ezt nem akarom elhinni!
Én nő vagyok és éreztem már vonzalmat nő iránt.Söt legtöbb barátnőm igy van vele hanem minden nő.Majd pont ti meg nem ?Hogy is van ez ?
Számomra valahogy minden nő egyformának tűnik, ennélfogva hogy is érezhetnék bármelyik iránt is vonzalmat? (Nem beszélve arról, hogy szexuálisan egyenesen taszítanak a nők)..
A csoporttársaim közül a lányokat egy évbe telt memorizálnom és mindenkit valamilyen karakteresebb vonásáról vagy tipikus viseletről (pl. két fülbevalót hord a fülében, rókafeje van, egyetlen vörös hajú, fiúsan rövid a haja, stb.) tudtam csak megjegyezni.. Valahogy szelektív az arc és ember memóriám. A srácokat egyből meg tudom különböztetni és elég jól fel is tudom őket mérni (egyértelmű okoknál fogva). De a lányok feladják a leckét, mert az utcán gyakorlatilag olyanok számomra, mintha levegők lennének. :/ Lehet miatta utálni, de nem szándékos.. Egyszerűen így működöm.
Igen, én is hasonlóan érzek mint a #2 es válaszoló.
Egy ideig azt hittem, sokkal több fiú van mint lány, mert gyakorlatilag észre sem vettem őket az utcán, számomra is mind egyformák.
Látom ha valaki szép, igényes, csinos de semmit nem vált ki belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!