Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek ilyenkor?
Kategória: Szexualitás » Homoszexualitás
Bocs, elnéztem a kategóriát, szóval én lánnyal képzeltem el ezt. :D
A legkellemesebb érzést amiért mindig sokat tudtam várni.
Ha ugy volt egy hónapot vártam hogy megint eggyütt aludhassunk s nem szexet akartam scak azt hogy a karjaimban aludjon.
Kellemes szeretet teljes érzés, boldogsággal tölt el ha a karjaimban van vagy én a övéiben olykor. :p
imádom ölelgetni s ha felriad simogatom közelebb bújok s nyakra puszizok.
beszélgetünk majd jobban ölelve elalszunk.
sokszor mikor kivártam hogy vele aludhassak nem is tudtam aludni hanem a egész éjszakán keresztül élveztem és boldog voltam hogy ő szépen nyugton biztonságban alszik a karjaim közt s ha fel kelt a szemébe nézhettem egy mosoly s csók majd aludt tovább.
Reggel meg amikor fel kel s feléd fordult majd még félig kómásan megszólít s a mellkasodhoz bújik az a legszebb s aranyosabb.
Ekkor még legalább egy óra alvás de tényleg vagy ihi s jó beszélgetés. :3
Egyszerűen a legjobb dolog ez.
Bár szétváltunk de bár lenne másik lány akit szerethetnék ennyire s várhatnám hogy együtt aludjunk s érezze a gondoskodást s a szeretetet.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!