Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek ilyenkor? (lent)
Én voltam, és még most sem tudom eldönteni, hogy jó volt-e vagy sem. Éppen ebben a tanévben történt meg velem, hogy egy fiú, aki alattam járt (egy évvel fiatalabb mint én) egyszer csak elkezdett bámulni, vagy nem is tudom, de annyira feltűnő volt, hogy akik körülöttem voltak (és tudták hogy meleg vagyok) többször is megjegyezték, viszont én annak ellenére, hogy észrevettem nem léptem semmit, pedig nagyon is bejött/bejön. A tanév során történtek sorra dolgok, pl. kifigyelt, mindig ilyen apróságok, ami alapján nem tudtam eldönteni, hogy akkor most ő is "az" lehet-e. Nem beszéltem vele róla, illetve semmiről, mert nem voltam benne 100%-ig biztos, illetve féltem a lebukástól, és ez így ment hónapokig, egészen év végéig, amikor az évzárón láttam utoljára. Érdekes volt a dologban, hogy az utolsó hetekben közös fényképeket rakott fel facebookra egy lánnyal, illetve írogattak egymás idővonalára, amikből azt szűrtem le, hogy barátnője van.
Én is mindig csak úgy spontán meg akartam ölelni, beszélgetni vele akármiről, vagy csak mellette állni és hallgatni a hangját...
Valószínűleg ez már meg sem fog történni, mert megpróbálok továbblépni, aztán meglátjuk, hogy hogyan fog összejönni szeptemberig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!