Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy valakinek elnézik a homoszexualitást?
Bár én csak a magam nevében beszélhetek, mert nem én vagyok a kollektív tudat, szerintem az lehet az oka, hogy a "sztároknak" sokmindent elnézünk.
Pl. a Stohlnak is voltak mindenféle stiklijei, részegen, vagy épp bedrogozva okozott közúti baleseteket, mégsem egy börtönben aszalódik, a mai napig sztároltatja magát.
Amelyik homoszexuális hírességet mégis leszólják, ott nem feltétlenül a másság lesz a fő probléma. Ha heterók lennének, akkor is leszólnák őket.
én nem a sztárságra fognám, inkább arra, hogy ha valaki nyíltan, 100% elfogadja, nem provokál, hanem egyszerűen csak felvállalja minden oldalról (a negatív következményeket is), akkor az igen is figyelemreméltó.
El kell fogadni azt is, hogy vannak helyek és csoportok, ahol nem látják szívesen a homoszexualitást (katonaság, vallási csoportok és a többi, nem értek hozzá).
Ami sok embernél kiveri a biztosítékot, ha egy homoszexuális mindenáron tagja akar lenni egy csoportnak ahol köztudottan nem akarják, hogy ilyen szexuális beállítás tag legyen. És ilyen szituációknál "nem nézik el" sokan az emberek.
Mondjuk pl Neil Patrick Harris olyan országban, területen él, ahol sokkal elfogadóbbak az emberek.
Németországban vannak nyíltan meleg igen sikeres politikusok.
Magyarországon a meleg politikusok megházasodnak, de minimum rejtőzködnek.
Ott nem az alapján ítélik meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!