Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk/férfiak, ti miképpe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk/férfiak, ti miképpen kérnétek meg?

Figyelt kérdés

Adva van egy nagyon közvetlen, és kedves ügyfélszolgálatos srác, akivel már kétszer találkoztam mikor ügyeket intéztem náluk. Holnap is megyek, és szeretném elkérni az elérhetőségét (e-mail vagy facebook). Szerintetek az jó ötlet, hogy beszédbe elegyedek vele (nagyon közvetlen), majd egyszer csak azt kérdem:

- Megadnád az e-mail- vagy facebook címed, hogy kapcsolatban maradhassunk?

2017. szept. 10. 17:45
 1/4 A kérdező kommentje:

Annyit róla még, hogy ő kezdett el velem "flörtölni", és még a nevemet is megkérdezte, mit csinálok (suli vagy munka), meg miért ezt és ezt a dolgot választottam náluk...

S sokszor megnyilvánult úgy, hogy kézfogás, zavarban volt mikor beszélt hozzám, stb... Szóval tuti tetszem neki.

2017. szept. 10. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Egy ügyfél szolgálatosnak az a dolga, hogy közvetlen legyen.

Persze egy próbát megér és jó, hogy bátor vagy és mersz kezdeményezni, szóval próbáld meg, de nem biztos, hogy szeretne olyan kapcsolatot veled, lehet csak barátkozik vagy csak kedves akar(t) lenni.

2017. szept. 10. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:

De ő túl közvetlen volt. Szóval kissé túlment a szokásos "közvetlen ügyfélszolgálatos vagyok" magatartáson.

Ez is zavart meg.

Nem szép egyébként, meg ilyesmik, de van valami a kisugárzásában ami jókedvre derített és mosolyogva hagytam el az irodát. (Azt mondta távozáskor, hogy reméli mihamarabb viszontlát!)

2017. szept. 10. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Vagy csak kérdezd meg, hogy mikor végez, és nem-e lenne esetleg kedve munka után meginni veled egy kávét. Ha már annyira mihamarabb akar viszont látni. :D
2017. szept. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!