Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérnétek meg a barátotok kezét?
Figyelt kérdés
nem ragozom a kérdést, szeretném megkérni a barátom kezét, de egyszerűen fogalmam sincs hol csináljam, minél többet agyalok annál rosszabb:D2015. aug. 31. 16:04
1/21 anonim válasza:
Ugyan én heteroszexuális vagyok, ráadásul nő, de remélem nem bánod, ha válaszolok :)
Vagy egy semleges helyet válassz, vagy egy olyat, amihez kellemes élmények fűződnek. Érdemes szerintem minél intimebbé tenni a környezetet, ne sok ember között kérd meg a kezét, mert ha pont van a környezetben olyan, aki nem tolerál, attrocitás érhet.
2/21 anonim válasza:
ha jól vagyok értesülve akkor magyarországon nem engedélyezett az azonos neműek házassága. javíts ki ha rosszul tudom, de én még utoljára így olvastam. Szóval akkor külföldre mentek összeházasodni? vagy hogy kivitelezitek ezt?
3/21 A kérdező kommentje:
persze, az eleve kizárt hogy sokan legyenek körülöttünk. annak örülnék a legjobban ha senki nem lenne vagy olyan közegben, ahol talán nem szólnak meg minket. arra én is gondoltam, hogy olyan helyre viszem amihez fűződik közös élmény de azok nem igazán alkalmasak erre, vagy nekem nem tetszik az ötlet:D és akármi eszembe valahogy egyik se az igazi. gondolkodtam éttermen, de az olyan snassz.
2015. aug. 31. 16:13
4/21 A kérdező kommentje:
nem házasságot írtam:) el akarom jegyezni. természetesen külföldön fogunk összeházasodni, mert hollandiába fogunk költözni:)
2015. aug. 31. 16:14
5/21 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire vagytok ilyen típusúak, de egy piknik jó lehet erre a célra. Mehettek olyan helyre, ami kicsit elzárt a világtól, nincsenek mások. Egy üveg bor, esetleg csillagnézés este, és máris nagyon szép hangulatot teremtettél hozzá :)
6/21 anonim válasza:
amit az 5ös mondott azzal egyet értek :) menjetek el valahova csak ti ketten, akár egy hétvégére. Aztán mikor úgy érzed hogy eljött a nagy pillanat, akkor megkéred :)
milyen aranyos :D
7/21 anonim válasza:
Ez nagyon cuki *.*
Drukkolok! ;)
22/F
8/21 anonim válasza:
Mondjuk én is heteró vagyok, de azért még nyilatkozhatok szerintem. Nálam az ismerőseim közül a pasik többsége eddig valamilyen közös nyaraláson kérte meg a csaj kezét. ;)
9/21 anonim válasza:
Talan a szabadsagszobornal, ott szep a kilátás, de mindenfele keppen vmi szebb helyen. Sok sikert! :) 14/f/m
10/21 A kérdező kommentje:
közös nyaralást már elszalasztottam nyáron, pedig rohadt jó alkalom lett volna de akkor még nem volt meg a gyűrű meg féltem:D
2015. aug. 31. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!