Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak vagy ne? 🤔😭
Figyelt kérdés
Szóval, van egy fiú akibe nagyon-nagyon szerelmes vagyok. És kb. 2 éve nem láttam. Nagyon viharos volt a barátságunk. Csúnyán össze vesztünk régebben. Ő tudja hogy szerelmes vagyok belé. És eszembe jutott hogy írok neki. Csak baromira félek, mert nem vagyok tisztába a lehetséges következményekkel. Vagy hogy egyátalán reagálna valamit is. Nem tudom mit kéne tennem. :(2017. szept. 7. 11:59
11/14 anonim válasza:
Azzal szerintem semmit nem veszítesz, ha megkéedezed, hogy van,mi van vele azóta. Elég egy ilyen egyszerű,semleges üzenet.Ebből látni fogod a reakcióját, és kiderül, hogy érdemes volt-e írni neki. Ha pl.visszaírja hogy ez van vele,ez meg az törtent vele azóta, tudod,hogy nem haragszik és tudtok beszélgetni, majd ráterelődik a vitátokra a szó, esetleg felhozhatod azzal, hogy bocsánatot kérsz, amiért úgy beszéltél vele stb.(ha nem érzed magad hibásnak akkor is udvarias gesztus és jól esik neki ha mondjuk a hangnemért bocsánatot kérsz.) De az első üzenetben még ne hozd fel ezt, csak arról kérdezd, hogy van. Ha rögtön úgy válaszol hogy a veszekedést említi, tudod, hogy foglalkoztatod,szintén nyugtasd,kerj bocsánatot stb. Ha nem válaszol vagy elutasítóan válaszol, akkor legalább tudod, és nem őrlöd magad,hogy meg sem próbáltad.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi mindenkinek :)
2017. szept. 8. 17:50
13/14 anonim válasza:
szia en is estem mar at hasonlon, elmeselned mi volt? engem erdekel
14/14 A kérdező kommentje:
#13 as írtam
2017. szept. 11. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!