Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb meglepetés a barátomnak? (katona és négy hónapja nem láttam 😭)
Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok hogy nem látom túl sokanak mert mindíg dolgozik és előfordul mint pl most is hónapokig nincs itthon
De most végre haza jön és szeretném meglepni, szerintetek mi lenne a legjobb?
Most csak annyival tudok segíteni hogy szereti az anált meg ha domináns lehet az ágyban utóbbival viszont az a baj hogy képtelen vagyok engedni mert mindíg védekezni akorok
20l 25f
2016. dec. 29. 21:33
1/6 anonim válasza:
Mond el neki, hogy gyereketek lesz. Három hónapos terhes vagy.
2/6 anonim válasza:
Xbox one Battlefield 1-el.Az a királyság!
4/6 anonim válasza:
a legnagyobb meglepetés a pi nád lenne
5/6 anonim válasza:
1. Én is erre gondoltam...
Kérdezőcsaj, szerintem bármit adsz, örülni fog, hogy te vagy neki, nem annak, amit kap.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha csipi az orvosokat öltözz be és vesd rá magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!