Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek nagy gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy gáz?

Figyelt kérdés
Sikerült összejönnöm egy nagyon helyes pasival, de sajnos a szex után mondta el, hogy van felesége és gyereke is vagy is ő biszex. Az a lényeg, hogy valahol nem bánom, hogy van családja de azért rossz érzés hogy velem cslta meg a feleségét. Szerintetek mit kellene csinálnom? Szakitsak vele teljesen vagy folytasam a barátságott vele?

2017. szept. 6. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Folytasd.
2017. szept. 6. 10:54
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Te vagy gáz, biztos voltak jelek, hogy valami nem stimmel a pasival.

Hibáztál, okulj belőle és szakíts meg vele minden kapcsolatot.

2017. szept. 6. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ha a csávó megcsalja a feleségét, akkor nem te vagy a hunyó, hanem ő.

És ha veled csalja meg a feleségét, akkor te jobb vagy mint a nő, tehát büszke lehetsz magadra.

Gratula neked.

2017. szept. 6. 11:01
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom mi legyen mivel hazudott róla, azt mondta hogy nincs senkije, de a szex után beszélgetünk és csak úgy tudtam meg.

3-as nemtudom, hogy hogy néz ki a felesége , de ő egy bomba csávo az tutti és nagyon kedves érzéki romantikus. Ahh ez nagyon nehéz...

2017. szept. 6. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Folytasd!

Ki tudja, mikor jössz össze megint egy ilyen szuper pasival!

Hidd el, hogy Ő is bánja, hogy hamarabb nem mondta el! Beszéljétek meg!!!

2017. szept. 6. 12:55
 6/13 A kérdező kommentje:
5-ös lehet, hogy igazad van. nemtudom találkozom e még egy ilyenel.
2017. szept. 6. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Ohh a szuperkan. Milyen barátságos? Seggbe témát?
2017. szept. 6. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Hát én már csak magam miatt is azt mondanám, hogy "köszi, de nekem ez így nem kell".

Ha van egy felesége, akkor nem jöttetek össze, végső soron te csak egy szexpartner vagy.

Az, hogy a feleségét veled csalja meg? Hát igen.

És abba belegondoltál, hogy mielőtt/miután veled van, hazamegy és a feleségével van?

Mindkettőtöket megcsal, ha így nézzük.

Ha veled akarna lenni, akkor nem lenne sokáig a felesége a felesége.

2017. szept. 6. 14:37
 9/13 A kérdező kommentje:
igen gondoltam erre én is, hogy ha haza megy az aszonyával folytasa amit velem csinált.Hmm, igazad van oda vissza csal mind ketőnket ha úgynétük a helyzetet.
2017. szept. 6. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Nos, az ilyen helyzetek elkerülése miatt, szokták néhányan azt az ősi technikát használni, hogy először beszélgetnek a partnerrel, mielőtt lefekszenek vele...
2017. szept. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!