Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub fiuk nektek bejönnek a domináns izmos nagy mérettel megáldott néger pasik?
Figyelt kérdés
Korotokat is legyszives!
Es ha igen akkor indokoljatok !
2017. aug. 22. 19:24
1/10 anonim válasza:
Dehogy, a külső igazából mindegy, de inkább legyen a mérete kicsi, vagy közepes.
2/10 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok szub, de szexik az ilyen pasik, mindegy, hogy néger-e vagy sem. :D De azért ne legyen durva...
4/10 Jani Belucci válasza:
Nekem a jóképű és/vagy szép szemű néger pasik jönnek be, a testalkat, illetve a mérete lehet teljesen átlagos.
5/10 anonim válasza:
Igen, ha a vastag izmos combjai közé szorítva élvez a torkomba és kényszerít, hogy lenyeljem.
29 sub F
6/10 anonim válasza:
Nekem igen:) foleg az izmos, nagy szerszámmal
24F
7/10 anonim válasza:
isteniek:) megrakhatna egy nem bánnám
8/10 anonim válasza:
Lennék a fehér szolgájuk.
Mert nagyon szexisek az ilyen pasik.
23
9/10 anonim válasza:
lol lábukat kényeztetnétek egy ilyen négernek?
10/10 anonim válasza:
Ha egy ilyen domináns típusú pasi azt mondja hogy nyaljad a talpát,lábujj közétt,zacsiját,hónalját,lukát stb akkor meg teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!