Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon tényleg ilyen rossz a melegek helyzete?
Véletlenül botlottam bele a cikkbe, tudom, hogy lassan 1,5 éves, de azért ennyi idő alatt nem hiszem, hogy sokat változott volna a helyzet :(
Itt azt írja, hogy a megkérdezettek 53%-át nem zavarná egy meleg munkatárs. Ezek szerint, 47%-ot igen? Ez azért eléggé brutális!
Ha meleg vagyok és mondjuk olyan szinten felvállalom hogy mondjuk ha van egy kapcsolatom kiírom facebookra (vagy ha jól tudom van ilyen opció, hogy "érdeklődés: fiúk/lányok", de lehet tévedek), akkor lehetetlen lesz itthon boldogulnom, normális munkát és albérletet találnom/unk?
(Lehet a fb kiírás rossz példa, de értitek, hogy miről beszélek remélem.)
Amúgy a cikk:
#22 van aki igen
Egyébként erről eszembe jutott egy cikk, ami egy testépitő oldalra volt kirakva, az volt a lényeg hogy a "b.z.i" nem a melegekre vonatkozik hanem az ilyen pipogya szerencsétlenekre, és ha egy meleg pipogya szerencsétlen akkor ő egy "meleg b.z.i". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!