Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Félek attól hogy meleg vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek attól hogy meleg vagyok pedig ez nem igaz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, (fiú vagyok és ő is) Nem vagyok meleg, a lányokat szeretem de amikor kielégítem magam arra gondolok hogy a srác éppen dolgozik rajtam hátulról, meg épp orálozunk és nagyon jó érzés. Pedig nem vagyok meleg.

2017. aug. 30. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Biszex vagy. De mi lenne ezzel a probléma?

22L(heteró)

2017. aug. 30. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Valószínűleg biszexuális vagy csak még te sem fogadtad el. Az is lehet, hogy meleg vagy, ezt nem tudom megmondani, de heteroszexuális nem igazán vagy.

Hidd el a legtöbb meleg/biszexuális így indít mondjuk Magyarországon.

Próbálod letagadni és elfojtani magadban, ennyi.

Ismerem az érzést, idő kell neked, míg elfogadod magadat, ebben segíthetnek az ilyen tartalmú filmek, animék stb, ha már oda jutottál, hogy beismerted valamennyire magadban.

2017. aug. 30. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is volt ilyen 17 évesen, de elmúlt.
2017. aug. 30. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Az embernek vannak homoerotikus fantáziái. A te döntésed, hogy ki is éled-e őket.
2017. aug. 30. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem az a kérdés, hogy mi mit gondolunk rólad, hanem, hogy miért maszturbálsz erre ha nem vagy meleg. Vagy biszex... Csak izgat, ha erre vered
2017. aug. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!