Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy kezdem örökre megutálni a nőket, ráadásul magától a szextől is elment a kedvem az ex-barátnőm miatt. Ugye nem leszek ettől meleg? Már semmilyen nő nem érdekel.18f
Felhuztad a szoret es megszamoltad a bogarakat? :D:D:D
A felkeszuletlen csajok, nok, lehetnek budossek ott lennt, de masodjara mindig felkeszulnek, ha tudjak milyen ferfival van dolguk! Ez, szerintem, mindenkivel megtortenik egyszer egy eletben!
De hogy bogarak is voltak?! Ez egy kamu sztori?!
Nem leszel meleg, jon mas csaj, azt majd elviszed a frudoszobaba, lezuhanyoztok egyutt, es a gatlasaid elfognak mulni, ha mar igaz amit leirtal!
#1:
A bogár lehetett lapostetű is, ha bundás a nuni. Nagyon nem elképzelhetetlen...
Jezusom!Hol szedted össze azt a lànyt?
Nyugi ilyen mertekű igénytelenség azért ritka.
Szerintem lapostetve lehetett,ami "fertőző".
Tehàt àtmegy a partnerre mint a hajtetú.Partnert cserélgetőknél gyakori.De ez a làny a higiéniàt sem nagyon szetetheti.Hàt tényleg gusztustalan.Bàr nem éttem a tetvet miért tűri.Nem kezelteti magàt.Igényesebb lànnyal próbàlkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!