Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letámadott a moziban aztán a kocsiban miért csinálhatta?
Elmentünk a barátommal moziba. Mi nem járunk, nem vagyunk párkapcsolatban csak szexelni szoktunk néha, de nem vagyunk szerelmesek egymásba, meg túlságosan különbözünk. Nem tudom,hogy kapcsolatban mi hogy lenne. Én ilyen csöndes,magamnak való srác vagyok. A barátom meg mindenben az ellentétem és erős személyiség. Így is van,hogy néha "harcolunk", hogy ki legyen a dominànsabb, nem csak a szexben, de amúgy is jellemző,hogy harcban állunk és mindig mindenben ő akar irányítani. Nem gond, tudom,hogy milyen csak kapcsolatban bajok lennének ebből.
A lényeg,hogy barátok vagyunk csak. De most nem tudom mivan..mert voltunk moziban és egyszer csak megfogta a kezemet és megszorította. Utána puszit is adott. És habár leghàtul voltunk meg sötét volt, de akkor sem akartam lebukni úgy hogy szóltam neki,hogy fejezze be. Meg nem értettem mivan,mert nem szokott ilyeneket csinálni. Egész film alatt engem bámult, aztán már mosolygott is rám. A combomat simogatta. Amikor kijöttünk a centrálból akkor a kocsiban meg rám mászott. Akkorát rántott az ingemen,hogy megrepedt a ruhám. Elkezdte harapdálni a fülemet, nyakamat és tépte a hajamat is ami már nagyon fájdalmas volt. Soha nem csinált ilyet, azonnal leakartam állítani. De nem hagyta abba, rám ült, a torkomat is megszorította aztán azt hajtogatta,hogy szeret engem. Összevissza csókolgatott. Na jó nem is nagyon ellenekztem,meg már este volt és a parkolóban senki nem láthatta,hogy a kocsiban mit csinálunk. Nem szexeltünk, csak a f''''át simogattam, meg ő is az enyémet. Utána haza vitt autóval, de a kezemet szorongatta végig. Kaptam tőle egy nedves csókot aztán elköszönt. Írt nekem egy üzenetet, reméli hogy jól éreztem magam vele, csináljak neki almás pitét este nálam alszik és vacsorára ezt a finomságot kéri. Nem kérdezte meg,hogy hé jöhetek hozzàd? Hanem utasításba adta hogy mit tegyek. Szerintem aranyos, meg vicces, tudom hogy milyen. Viszont ez előtt nem támadott le nyilvános helyen és nem mondta nekem,hogy szeret engem. 9 éve barátok vagyunk. 6 éve,hogy szex van köztünk. Voltak szünetek,mert neki két éves kapcsolata is volt. Nekem soha semmi. Miért csinàlhatta ezt? Nem merek rà kérdezni semmire sem. Foggalmam sincs mit mondana. Ma este jön hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!