Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálhatta ezt?
A barátom tegnap este nagyon durva volt. Mondtam neki, hogy álljon meg, mert nagyon fáj, de csak dugott tovább és beleharapott a hátamba, a hátamat, fenekemet ütötte aztán elélvezett. Utána nagyon fájt a fenekem,mert erőszakos volt. ://
Azt talán érdemes tudni, hogy rosszban vagyunk három, négy napja, mert megcsaltam egy buliban kb egy hónappal ezelött ( csók volt csak ) ezt nem rég mondtam el neki. Haragszik rám, féltékeny, de megtudtuk beszélni. Vagyis azthittem megtud bocsájtani, de most is hideg, távolságtartó velem. :////
Most miért csinálhatta ezt?
Haragszik rám? Vagy bosszú volt?
Én 22 vagyok ( passzív)
A barátom 27 ( aktív )
Nem mondom h megerdemelted..de ezt gondolom.
De az se volt tul fair amit o csinalt.. De ha szeret es te ilyet tettel vele, termeszetes h haragszik es csalodott, mert elarultad, az arulas pedig nagy lelki/fizikai fajdalommal jar, amit egyes esetekben enyhit(eni latszik) a bosszu.
Lehet h bosszu volt, valoszinuleg meg duhos. Ehez nem eleg 3-4nap, en a helyedbe hamar volt pofam massal csokolozni (nem mentseg ha valaki reszeg v egy buliba van) hetegik puncsolnek es probalnam folyamatosan kiengesztelni, h erezze h megbantad es h nem akarod ot elvesziteni. Sajnalatos de itt ze vagy a rosz mert megcsaltad.. Ois hibas ezert a durvasagert, de ha az embert elaruljak, plane ha valaki olyan aki fontos neki, nagy trauma, es az agyban is olyan valtozasokat okoz amik miatt sokaig rossz erzese lehet, ez nem 3-4 nap lesz.
Bocsánatot kértem tőle ://
Tudom, hogy hibáztam, de azt hittem megbocsájtott. Ok! lehet több idő kell neki, de most mit tegyek? Én így nem akarok dugni, de semmit nem akarok tőle, ha ekkora f-sz. :// egésznap rideg velem és látom rajta, hogy nagyon dühös rám, de most meddig akarja ezt csinálni? Mit tehetnék?
hááát oké :// mondom majd neki.
Csak ma amikor megcsókolt azt is olyan durván csinálta, direkt beleharapott a számba és nem volt éppen kellemes érzés :// reggel amikor mentem melóba és öltöztem akkor meg persze megkérdezte, hogy találkozni fogok a szőke fiúmmal? Mondtam neki, hogy ne legyen ekkora barom, hiszen azt mondta megbocsájtott és nem akar szakítani. :/ de nagyon más lett most és direkt akar fájdalmat okozni, én így érzem :/
Valóban azért csinálja, mert csalódott benned, lelkileg fájdalmat okoztál neki. Persze ettől még neki semmi joga nincs fizikailag bántalmazni, mert nem az a megoldás...
Én megpróbálnék vele leülni még egyszer és megbeszélni, hogy akkor most mi a helyzet, mert csöppet sem úgy tűnik, hogy megbocsájtott. Ha a viselkedése ilyen marad, akkor meg egyértelmű, hogy vége a kapcsolatnak, neked meg legközelebb legyen annyi eszed, hogy még véletlenül se csald meg a párodat még ennyivel se.
Ok!
hááát már 2 éve együtt vagyunk, de amúgy nem ez az első eset , a kapcsolatunk elején lefeküdtem egy másik pasival :/. De arról nem tud és nem is szeretném ha megtudná. Sajnos nagyon lázadó gyerek voltam és forró fejű, több kalandom is volt, de az első párkapcsolatom az ez..a mostani. Bűntudatom van nagyon. Nem akarok több baklövést elkövetni ://// És tudom, hogy ha ezt is most elmondanám neki, akkor csak jobban kiakadna, kajak nem tudom akkor mit tenne :(
Biztos, hogy haragszik rad es duhos, de ezzel szerintem inkabb maganak akarta bizonyitani hogy csak az ove vagy.
De akkor sem szabadna, hogy bantson. Hagyj neki idot, es probalj apro dolgokkal kozeledni hozza ujra.
Ha esetleg szeretnel beszelni vagy meselni rola irj nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!