Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van barátja, miért csinálhatta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátja, miért csinálhatta?

Figyelt kérdés
Beszélni nem beszélünk soha egymással, egy terembe járunk máfél éve, egymásra soha nem írtunk és nagyon nem is foglalkozunk egymással, ma meg pont egymás mellé kerültünk és észrevettem figyeli a nadrágom (ott), ezért szándékosan oda raktam a telót a farkam elé hogy nézze a videót amit én is néztem és hát nézte, de nem videót... :D És többször odanyúlt "kötekedésből" elváltani egy másik videóra, és hát "véletlenül" a farkamat is többször megnyomta... Ha van barátja, SŐT, egyáltalán szóba nem állunk egymással, miért csinálja?
2017. febr. 1. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Mert egy ruhes kva. A baratja remelem rajon. En a helyedbe elmondanam.
2017. febr. 1. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha akkora a probléma benned, hogy ide is kiírtad a kérdést, miért nem szóltál neki, hogy ne fixírozza a farkad? És miért nem kérdezted meg őt a helyzettel kapcsolatban?

Nem tudhatjuk mi a választ, ugyanis nem látunk a hölgyemény fejébe.

2017. febr. 1. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Most leírom, miben reménykedsz: abban, hogy qrni akar veled.
2017. febr. 1. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy húzza az agyad...
2017. febr. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!