Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mar elegem van, hogy mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar elegem van, hogy mindig azt gondolja csak o letezhet szamomra?

Figyelt kérdés

Van egy csaj baratom, de mivel meleg vagyok tenyleg nem erzek iranta semmit csak egy baratom es nem akarunk egymastol semmit. Feljott hozzam egyik este, mert ossze veszett a pasijaval es velem akart dumalni. A baratom nem volt otthon o meg par haverjaval ment el sorozni en meg nem mentem veluk. Feljott a csaj hozzank, dumaltunk csak es megolelgettem meg arcon pusziltam, de szerintem ebben semmi rossz nincsen. Tok aranyos lany es kedves tenyleg egy barat, soha nem gondoltam ra maskent nem erdekel es o is tudja hogy meleg vagyok es van parom. Na de a baratomnak pont akkor kellett haza jonnie amikor meg ott volt a baratom "baratnom" es atkaroltam a vallat ahogy mellettem ult. De semmi tobb nem volt es nem is akartam volna,nem erdekel. A baratom hogy a fenebe lehet megis feltekeny egy csajra? Amikor ketten maradtunk le kiabalta a fejemet,hogy massal lelkizek es bujok ossze amig nincs velem. Kozben meg semmit nem csinaltam ami szerintem rossz lett volna es forditva sem zavart volna ez a szitu. Amikor ezert veszekedtunk meg az agy szelere is "kirugdosott" es azt mondta ne merjek hozza bujni vagy megszolalni. Reggel mar okesabb volt minden meg bocsanatot is kertem tole, mondjuk neki kellett volna szerintem, de nem erdekli a bocsanatom. Csak morgott valamit aztan ment dolgozni. Most miert en vagyok a sz~r alak? Mostanaban mindig ez van ha csak kiejtem a lany nevet a szamon. Mar ki idegel ezzel es nem is akarok errol beszelni vele csak utalom hogy ilyenekert megharagszik es nevetseges is szamomra hogy nem erhetek hozza senkihez mert az o neki mar rosszul esik. Pontosabban az is faj mar neki ha valakire ra mosolygok. Jo..ilyenert nem panaszkodott es nem szokott balhezni sem, csak utalom hogy azt hiszi csak o lehet nekem fontos. Az elso szamomra, de nem az egyetlen fontos az eletemben. Ezt jo lenne ha megertene.

22F passzív

2017. aug. 9. 22:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen es a kerdesem tehat h mit mondjak neki,hogy ezt fejezze be es zarjuk mar le a veszekedeseinket ezzel kapcsolatosan? Meg h ti amugy mit mondtok erre? Egyetertetek velem?
2017. aug. 9. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Erre azt tudom írni, hogy oké.

Tényleg nem kötözködni szeretnék, de még csak nem is egy kérdést tettél fel. Jó, ott a kérdőjel, de te is tudod, hogy ez nem kérdés. Ez az oldal nem egy napló, vagy mittudomén, ahova leírod a gondolataid, aztán szevasz, ez egy kérdésfeltevő oldal, ahol valódi kérdéseket kellene feltenni.

Mint mindenki más, én is csak annyit tudok neked mondani, hogy vele beszéld meg, ne egy anonim oldalon várd a megoldást.

Jó éjt!

2017. aug. 9. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
2-es vagyok. Ne nézz hülyének, most láttam, amit utólag írtál. Mindjárt reagálok rá. :)
2017. aug. 9. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Teljes mértékben egyetértek. Féltékenység és önzőség.

Én a helyedben megmondanám neked, hogy ha te nem ölelheted meg a lány barátodat és majdhogynem nem is beszélgethetsz vele, akkor ő se találkozzon másokkal.

Egyébként én az ilyet nem szeretem, simán szakítanék vele, de ha te nem, akkor nem. Ez csak az én véleményem.

Ha akarsz, esetleg privátot is írhatsz.

(#2 és #3 voltam :D)

:)

2017. aug. 9. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
megmondanám neki*
2017. aug. 9. 22:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Ja jo bocs lemaradt a vegen a kerdes annyira gyorsan akartam irni az egeszet.

Amugy koszi a tanacsot, mondtam mar neki cifrabbat is, de az ilyen szurkalodassal nem erunk el semmit. Tokre kivagyok az ilyen feltekenykedesek miatt.

2017. aug. 9. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sokakat érdekelt hogy passzív vagy.

A barátod meg szeret, és féltékennyé tetted, engeszteld ki valahogy, ne hagyd hogy a barátod meg a barátnéd két fal közé szorítson. Azzal a ”csajjal” meg beszéld meg vele hogy ezt mondjuk akkor mikor 100% hogy a pasasod nem nyit rátok érzelmes ölelkezés közbe megminden.

2017. aug. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!