Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egyszer kipróbálni és kész, ilyen létezhet?
Biszexuális vagy és pont. Mindig is kívánni fogod a férfiakat is, ilyen-vagy olyan mértékben. Lesz amikor jobban, lesz amikor kevésbé. Nincs ezen semmit szégyellni. Ha élvezed, éld meg és kész. Nem kell úgy beszélni róla, mint valami bűnről, mert nincs benne semmi rossz.
De abból, ahogy fogalmazol valószínűleg egy alkalom után komoly bűntudatot fogsz érezni. Ez komoly trauma lehet. Benne van a pakliban, hogy ez a fajta gondolkodásmód miatt utána inkább fogod elnyomni a vágyaidat, mintsem megélni, és ez személyiségtorzuláshoz vezet. Azt javaslom, hogy inkább fogadd el előbb önmagadat - és, hogy ezek nem bűnös vágyak, amiket egy próba után kipaterolsz magadból, hanem a részeid, és teljesen ártalmatlan dolgok - utána gondolkozz azon, hogy kipróbálod fiúval.
Ha meg kipróbálod valaki olyannal, akiben megbízol és nem érzed magad kényelmetlenül mellette. Akár neten, itt is kereshetsz megértő embereket, akik beszélgetnek veled szívesen, haverkodnak. Idegennel inkább ne.
Egyetértek az elsővel, nem nagy történet, biszex vagy jó eséllyel és kész, nem kell ezen ennyit gondolkodni.
Ez nem zárja ki, hogy ne létezhetne, hogy valaki egyszer kíváncsiságból kipróbálja és ennyi, hisz van ilyen.
De a te kérdésedből süt, hogy nem tudod elfogadni igazán magad és szeretnéd kipróbálni de tartassz is tőle, nehogy többször is akard.
Fogadd el inkább önmagad, hidd el nem akkora történet valamilyen mértékig biszexnek lenni.
azért a szexben nincs fekete és fehér, és a biszexualitásnak is sok árnyalata van. Neked nem kell most magadat elkönyvelned valaminek aminél nem érzed jól magad.
Igen, sok pasi életében előfordul, hogy ki akar próbálni valamit más pasikkal, nincs ezzel gond.
De nem biztos, hogy ha megcsinálod, akkor utána kívánni fogod és megállás nélkül rászoksz a dologra.
Ha kicsit is hasonlítasz rám, akkor te is olyan vagy, hogy vonz az ismeretlen. Nem az, hogy pasival legyél, hanem az új dolog, hogy ki akarsz valami újat próbálni, adni akarsz neki egy esélyt.
Engem is tud vonzani 1-2 szép férfi test és nekem is volt már gondolatom, ha az élet úgy hozná, akkor ki is próbálnám, de attól nem félek, hogy emiatt mint egy drogos rászokok, hacsak nem világosodok fel, hogy bizony ez nekem jobban tetszik mint nővel a szex, de ettől nem félek.
Az is előfordulhat, hogy amikor élőben ott a pasi, akkor elmegy a kedved. Nekem a fantáziák addig jutottak, amíg nem próbáltak pasik rám mászni. Megéreztem a szagukat, a testüket, a nyomulásukat és teljesen elment a kedvem bármitől. Lehet nálad is így lesz. Talán 100-ból 1 pasival tudnám elképzelni, de nem azok másznak az emberre aki tetszik nekik.
Szóval hajrá, egyszer él az ember, ha nem próbálod ki, akkor egész életedben motoszkálni fog a dolog a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!