Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy fiúval is szeretném kipróbálni?
Figyelt kérdés
23 èves srác vagyok ès se lánnyal, se fiúval nem vtam mèg. A lányok vonzzanak, viszont van egy olyan vágyam, hogy egy másik fiúval is szeretnèm kipróbálni a szexet... Ennek mi lehet ez az oka?2017. júl. 4. 00:17
2/16 anonim válasza:
Teljesen normális,biszex vagy, ennyi.
4/16 anonim válasza:
megy a minuszha valaki azt írja h nem normális....azért nézzétek már azt hogy az emberek 99%-a "normális" kapcsolat alatt a fiú+lányt érti. A többire megvan a külön jelző h "meleg, leszbi, biszex, transzi...stb.....ne csodálkozz ha azt írják "nem normális" rosszul kérdezted.
5/16 anonim válasza:
A "normális" szó egy ember alkotta fogalom és mit értünk rajta személy és kor függő is. Lehet hogy szerintem az a normális ha egy ember kecskékkel csinálja és mindenki más abnormális.
Illetve a kérdezőnek csak annyit mondok: Boys are fun, enjoy them.
6/16 anonim válasza:
#4: A fiú-lány kapcsolatra is van jelző (hetero), ez rossz érv volt. Mondom ezt hetero férfiként.
7/16 anonim válasza:
Nem kell biszexnek lennie a kérdezőnek, ha heteró akkor is teljesen normális, ha ki szeretné próbálni. Én is meleg vagyok, mégis kíváncsi vagyok milyen lánnyal. Bőven belefér még ennyi kíváncsíság.
8/16 anonim válasza:
nem.. nem normális, de gondolom nem ezt akartad hallani!
9/16 A kérdező kommentje:
Hát nem :/
2017. júl. 4. 17:22
10/16 anonim válasza:
7. hol élsz te? Miért nyilatkozol a heterókrol? Ha heteró akkor teljesen normális az lenne hogy fel sem merül benne ez. Biszex, én heteró vagyok de még gondolat se merült fel bennem soha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!