Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy fiúval is szeretném kipróbálni?
Úgy gondolod, hogy te heteróként nyilatkozhatsz a heterók nevében, de én nem, mert meleg vagyok?
Szerintem nekem több tapasztalatom van abban, hogyan viszonyulnak heterók a melegszexhez. Azok a heterók, akiket eddig szoptam mind élvezték. Tény, hogy nem volt sok belőlük, de egyikről se derült ki azóta, hogy ne lenne heteró. Ebben nem is volt számomra semmi meglepő, inkább azon lepődtem volna meg, ha nem élvezi.
Ezzel persze még nem válaszoltam meg, hogy milyen határig normális egy heterónak ilyenről gondolkoznia. Nyilván ha napi rendszereséggel álmodozik róla, akkor biszex, de ha csak néha gondol ilyenre és nem fordul át álmodozásba, akkor az szerintem egy normális kíváncsiskodás.
Utolsó. Hogy tudnál heteró ként nyilatkozni ha nem vagy az?
Azt kötve hiszem h heteró pasit cumiztál, mert minket taszít az hogy máásik férfivel.....ahoz kell lennie minimum kis bi hajlamnak. Most ezt úgy írom hogy tudom hogy mi a véleménye a témáról az ismerőseimnek is.
De nem oltani akarlak vagy ilyesmi, csak ezt a tényt fogadd el aki heteró az nem csinál ilyesmit...még közös hokit sem!
Mi elvagyunk a lányokkal, ti meg fiúkkal....ennyi nem kell egymást piszkálni, senkit nem zavar ki kivel van, csak ne beszélj hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!