Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám ezt helyre hozzni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt helyre hozzni?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta tudom hogy meleg vagyok.Ezzel nincs is nagy gondom mivel már úgy ahogy el tudtam ezt fogadni magamban.

2 hónapja megismerkedtem egy Férfivel.Ez a férfi édes anyám munka társa.Amikor össze jöttem vele akkor már három hete rendészeti sem beszélgetünk telefonon Facebookon meg mindenhol de nem ez a lényeg mert nem tudta meg sem apám sem anyám hogy együtt vagyok a kollégájával aki egyébként 36 éves.Szerintem ez nem nagy korkülönbség meg a szerelemben amúgy sem igazán számít.

1 hete nálunk vacsorázott mert a szüleim meghívták magukhoz iszonyat nehéz volt titkolni hogy mi együtt vagyunk nem is sikerült.Mi után végeztünk a vagyorával félre vonultak pontosabban felmentem a szóbámbamert nekem nagyon ciki és kínos volt ez a helyzet nem tudtam hogyan kezelni.Utánam jött hogy megkérdezte mi történt miért mentem el.Csak egy csók csattant el de pont rosszkor mert anyám ránk nyitott.

Azóta nem beszélnek velem anyu elmondta apunak is.

Mit tudok tenni hogy ez ne így legyen ?Nagyon szeretném vissza állítani az a viszonyt ami köztünk volt és a páromat sem szeretném elveszíteni.

Aki volt már hasonló helyzetben az segítsen !

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére .

2017. aug. 9. 21:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem állok le a saját korosztályályommal nem az voltam a kérdés hogy a párommal maradjak -e hanem az hogy hogyan tudnám helyre hozni a kapcsolatot a szüleimmel.Ha akarják ha nem együtt fogok maradni ezzel a férfivel .

Szerintem semmi gond nincs azzal ha idősebb vagy esetleg fiatalabb férfivel randizom .

2017. aug. 10. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Most bocsi, ha én leszek a szar, de lehet tényleg szándékosan intézte úgy, hogy meglássanak titeket. Lehet így akarja elérni, hogy megszökj otthonról és nála keress menedéket.

Ne legyen igazam, de ha felajánlja, hogy inkább nála lakj, akkor azonnal vess véget ennek, mert csak megdugni akarna, aztán amikor megunja a társaságod kitesz, te pedig kvázi még haza sem mehetsz. Nyilván nem hagynák szüleid, hogy a híd alatt lakj, de nem lenne sosem olyan a viszonyotok szüleiddel, mint azelőtt, ha megtörténik az általam felvázolt opció.

(Btw 2 hónapja ismered, szerintem ez nem sokkal több, mint egy kis szexuális vágy, esetleg dad-fétis. A korosztályodból biztos találnál odaadóbb párt.)

2017. aug. 10. 23:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Sosem akartam hogy hozzá költöztek.Nem is volt ilyenről soha szó és ha kérné se tenném meg még.

A szexről is volt már köztünk szó megegyeztünk hogy várunk addig amíg nekem nem lesz jó.

Szerintem nem csak szexet akar ha azt akarna már megteheted volna hogy megfejtették volt rá alkalma nem is egy de nem élt vele.

2017. aug. 11. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
10 és 12 esnek igaza van. Sajnos nem látod még tisztán a dolgokat, túl fiatal vagy és szerelmes is .De a legjobb viszonyt a szüleidel csak is akkor ersz el amikor szakítas ezzel a pasival. És ha saját korosztályodból találsz valakit azt jobban el is fogadják majd de őt nem fogják mert túl idősnek tarják hozzád. Ez is szerepet játszhat a dologban.
2017. aug. 11. 08:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Akkor marad így a kapcsolat nem fogok vele szakítani bármi is legyen.

Nem érdekel hogy túl idős hozzám vele maradok .

És ezt elöbb utóbb úgy is el kell fogadniuk.

2017. aug. 11. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Fontosabb neked egy venember mint a szuleid? Szep vagy ocsem :) Ha teged semmi es senki nem erdekel miert teszel fel kerdest? Ugy is azt csinalod amit akarsz de hogy valszoljak a kerdesre is es tudom hogy nem erdekel.

De szakits vele, felejsd es keress a sajat korosztalyodbol. :)

2017. aug. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!