Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám ezt helyre hozzni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt helyre hozzni?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta tudom hogy meleg vagyok.Ezzel nincs is nagy gondom mivel már úgy ahogy el tudtam ezt fogadni magamban.

2 hónapja megismerkedtem egy Férfivel.Ez a férfi édes anyám munka társa.Amikor össze jöttem vele akkor már három hete rendészeti sem beszélgetünk telefonon Facebookon meg mindenhol de nem ez a lényeg mert nem tudta meg sem apám sem anyám hogy együtt vagyok a kollégájával aki egyébként 36 éves.Szerintem ez nem nagy korkülönbség meg a szerelemben amúgy sem igazán számít.

1 hete nálunk vacsorázott mert a szüleim meghívták magukhoz iszonyat nehéz volt titkolni hogy mi együtt vagyunk nem is sikerült.Mi után végeztünk a vagyorával félre vonultak pontosabban felmentem a szóbámbamert nekem nagyon ciki és kínos volt ez a helyzet nem tudtam hogyan kezelni.Utánam jött hogy megkérdezte mi történt miért mentem el.Csak egy csók csattant el de pont rosszkor mert anyám ránk nyitott.

Azóta nem beszélnek velem anyu elmondta apunak is.

Mit tudok tenni hogy ez ne így legyen ?Nagyon szeretném vissza állítani az a viszonyt ami köztünk volt és a páromat sem szeretném elveszíteni.

Aki volt már hasonló helyzetben az segítsen !

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére .

2017. aug. 9. 21:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Most hány éves vagy?
2017. aug. 9. 22:38
 2/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2017. aug. 9. 22:42
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Nehéz helyzet. Azt viszont ne mondd, hogy kicsi a korkülönbség, mert nem.

Szüleid ezelőtt tudták, hogy meleg vagy?

2017. aug. 9. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

1. szerintem túl fiattal vagy egy 36 éves pasihoz.

2. Ülj le a szüleidel beszélgetni, és mond el hogy meleg vagy . De csak nyugott körülmények alat lehet ilyet megbeszélni.

3. Keres a te korosztályodból valakit, mivel ez már igen is sok kor külömbség, idővel majd rá jösz csak ne legyen késő.

4. Én igaz nem voltam ilyen helyzetbe , mivel nekem a fiúm csak 1 ével volt kisebb tőlem, de a szüleim nekem se reagáltk jó a dologra. De utána össze szedtem a bátorságom és leültünk beszélgetni sokat beszélgetünk de mára már elfogaták hogy meleg vagyok és fiú lesz a párom. Adj időtt a szüleidnek , sajnos máskép nem megy. Tapasztaltam. 29meleg f

2017. aug. 10. 07:45
 5/16 A kérdező kommentje:

Már nem kell elmondani nekik hogy meleg vagyok mert így lebuktam tudnak róla.

Igen nagy a korkülönbség de szeretem és ez így nekem nem számít .

Én megpróbáltam velük beszélni de nem hajlandóak még szóba se állni velem.

Pedig azt hiszem nem tetem olyat amivel ezt kiérdemelték volna .

2017. aug. 10. 08:13
 6/16 kovpet ***** válasza:
100%
A helyzet adott, az idő majd megoldja a többit. Azért, ha már neked nem volt, neki lehetett volna annyi esze, hogy nem úgy csinálja, hogy megláthassák. Biztos vagy benne, hogy nem direkt intézte úgy, hogy észre vegyék?
2017. aug. 10. 09:05
 7/16 A kérdező kommentje:

Teljesen biztos vagyok benne hogy nem direkt csinálta.

Tudja hogy milyen fontos a kapcsolatom a családommal és hogy mennyit jelent nekem direkt nem tenné tönkre.

2017. aug. 10. 11:25
 8/16 kovpet ***** válasza:
100%
Nem is tett tönkre semmit, csak coming outoltatott.
2017. aug. 10. 16:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem direkt ez volt a célja.Megbeszéltem vele hogy majd elmondom hogy nekem az jó lesz és n volt vele semmi gondja
2017. aug. 10. 18:27
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Keress a sajat korosztalyodbol inkabb. Egy 36 eves nem a te tarsasagod, es amelyik 36 eves meg ilyen korkulonbseggel leall beszelgetni egy FIATAL fiuval gondolkozzon el az agyaba hogy minden rendben, mert ez nem normalis. :D Nekem eszembe se jutna 22 felett ferfival akarcsak randizni nem hogy barmi kozelebbseg :D 18/f
2017. aug. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!