Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt helyre hozni?

Cilike2 kérdése:

Hogyan tudnám ezt helyre hozni?

Figyelt kérdés
Csomó ,elég csúnya stria van az oldalamon és a hasam aljánál. Van ami már kissé kifehéredett, de az alhasamnál még inkább lilák. Egy-két éve vannak már ott szerintem..nagyon sokat és hirtelen nyúltam meg, nem bírta a bőrőm, most 175 cm vagyok. Még az is rátett a dologra, hogy nagyon elhíztam még közben, mert volt egy nagyon csúnya lábtörésem, legalább 3 hónapot feküdtem vele és olyan 20 kilot durvan felhíztam. És igen lehet mondani, hogy az rengeteg tudom, de akkor még nem figyeltem oda ezekre..és a lábtörésem után kicsivel elvesztettem édesapámat, konkrétan tolószékben voltam a temetésén olyannyira egybeesett a két dolog, szóval nem volt ez akkoriban egyszerű és könnyen jöttek a kilók.. vannak igen okai a striáimnak, lelki és testi is (ha lehet igy mondani), és a túlsúlyomnak is amiből már adtam le bőven és most is diétazok, meg természetesen sportolok , ahogy a törés előtt is sportoltam. Viszont rettentően bántanak és csúnyának érzem magam miattuk. Nem mutattam senkinek még anyának sem , mert túlságosan szégyellem. Az önbizalmamat nagyon lerombolja, és nagyon szeretnék randizni is, és lenne fiú is aki tetszik, de mit szólna, hogyha látná a striákat, miközben körülöttem csak a sok szép fiatal lány van, akik azt sem tudják mi az a stria.. es az lenne a kérdésem, hogy ezt igazából tényleg undorítónak találják a fiúk/férfiak? Mit tudnék még tenni a striákkal a diéta, és a kenegetésen kívül? és amíg ott vannak ne is várjam, hogy tetszem egy fiúnak? Kérlek segítsetek, mert már megint itt a nyár is, és amiatt is már rosszul vagyok,hogy fürdőruha vagy haspoló, és esetleg kilátszik vagy meglátják esetleg osztálytársak, barátok.. 15/L

2017. ápr. 19. 00:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Striával semmit se tudsz tenni, plasztikai sebész tud.

Vannak cuccok amivel talán halványabb lehet, de annyira kicsit csak, hogy nem éri meg foglalkozni vele mert ugyanúgy látszik rendesen attól még.

Hirtelen megnőttem, mármint magasságra és tele vagyok én is. Egy pasit nem érdekelt még elmondom neked.

Teljesen vékony barátaimon is vannak striák, pont azért mert hirtelen nőttek. Szerintem ez teljesen természetes.

2017. ápr. 19. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!