Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Barátommal motoroztunk és...

Barátommal motoroztunk és elestünk szombaton! A bokámat nagyon megütottem és fel van dagadva azóta! Vizes borogatást is próbáltam mar. Hogy tudnám helyre hozni?

Figyelt kérdés
Ha a bokámnál a bort nem érzem ha pl megcsipom a kormommel.Ma meg reggelre elég csunyán belilult!Rá tudok pedig állni!Azzal nincs probléma!
2010. júl. 19. 11:58
 1/5 A kérdező kommentje:
A bokámnál ha a bort oszecsipem elég erosen nem érzek semmi fájdalmat,ezt akartam irni bocs!
2010. júl. 19. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezzel tiplizz röntgenre, de sürgősen. Lehet törés, repedés vagy leválás, húzódás, bármi. Főleg ha meglilult...
2010. júl. 19. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
én inkább leválásra vagy ficamra tippelnék, törés és repedés esetében nem tudna ráállni. Ne próbálkozz otthon házi praktikákkal, irány a rendelő, ez nem játék.
2010. júl. 19. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!tényleg kell röntgent készíteni, mert lehet szalagszakadás is, nekem is volt és majdnem feketére lilult.muszáj rögzíteni.

addig is jó a jeges borogatás.

jobbulást

üdv.

2010. júl. 19. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

vajon miért van az, hogy az emberek komoly sérülésekkel nem mennek orvoshoz, napokig hetekig, hanem inkább idejönnek távdiagnózist kérni

biztos nekem van valami agyproblémám, mert az én agyam úgy működik, hogy "fáj? irány a doki!" ;)

2010. júl. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!