Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire jön be a macis testalkat?
Figyelt kérdés
Még senkivel nem sikerült találkoznom, akinek bejönne. F/19/macis2017. aug. 5. 15:08
21/25 anonim válasza:
A 183/100 az nagyszerű. :)
Az én párom 185/110, nem kis darab, de ha még hízna, akkor is nagyon bejönne. Úgyhogy hajrá! :)
22/25 anonim válasza:
Én is macis vagyok, de a dagadttól messze vagyok. 187 centi és 108 kg.
A macis fiúk bejönnek, a cérnavékony, "adonisz" fiúk nem minden esetben. A szőrös, mediterrán (nem cigány!) fiúk a gyengéim.
23/25 anonim válasza:
Én 180 cm vagyok es 97 kiló, soknak tetszem igy is nincs semmi gondom ezzel. Szerintem sok függ a komunikáción, hogy hogyan adod el magd első alkalommal. Aztan lassan ha meg ismer a kiszemelt srác ugy is a belső fontos. Nem kell ettől félned hogy nem tetszel valakinek de legyél nyíltam egy kicsit gondolo elége vissza húzódott lehetsz. Csak bátrabb légy és meglátod hogy lesz esélyed a fiúknál. (29 meleg srác)
24/25 anonim válasza:
En 180 vagyok es 70 kg. Es igy is van rajtam kis felesleg. A macis alkat ennel a magassagnal kb 80-85 kg. 100 kg rohadt kover, mar elnezest.
25/25 anonim válasza:
Ismerkedj hasonlo testalkatuakkal, ne sportos/vekony pasit akarj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!