Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire jön be a macis testalkat?
12. Ők azt akarják, hogy a férfiak bukjanak rájuk és ne a nők. Szerintem ez nem bonyolult.
Egyébként meg kérdező attól függ mennyire vagy macis. Egy kis felesleg van rajtad, de ha iszol, akkor állj le a cukrozott szénsavas üdítőkkel és járj sokat sétálni (ne ilyen időben) és pár hónap alatt lesz változás.
Már ha nem vagy az a sportoló típus.
Egyébként én már láttam olyat, hogy valaki direkt macis srácot keres. Szóval így sem lehetetlen.
15. Ez nem igazán tudom, hogy jön ide...de attól még nem zárja ki azt, hogy melegek is buknak a sportos testre és ezért vannak köztük értelemszerűen sportosak is.
Sőt, tudomáson szerintem rendszeresen bombázzák az ajánlataikkal a sportos hetero férfiakat is...ahogy a hetero srácok bombázzák a nőket.
Én is kövét vagyok. Szóval ha valakinek bejön akkor privátban megkereshet :)
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!